Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Διαψεύδει τις ...Κασσάνδρες ο Γιώργος Νταντάμης και ανακοινώνει την υποψηφιότητα του!

Είχαμε φιλοξενήσει πρίν απο λίγο καιρό δημοσίευμα το οποίο μας στάλθηκε και ανεβάσαμε πρός ενημέρωση, των χιλιάδων αναγνωστών μας, το οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων και είχε σαν κυρίως θέμα, την πεποίθηση του συγγραφέα πώς ο Γιώργος Νταντάμης δεν θα πάρει μέρος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ώς επικεφαλής δικού του συνδυασμού.

Οφείλουμε λοιπόν ώς έγκυρη ιστοσελίδα, με δική μας παρέμβαση να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα, διότι είμαστε λάτρεις της έγκυρης είδησης και της αληθινής χωρίς σκοπιμότητες ενημέρωσης. Γι αυτό άλλωστε και πρωταγωνιστούμε με την μεγάλη μας αναγνωρισιμότητα στον πιερικό (και όχι μόνο) χώρο της ενημέρωσης σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο.

Την ερχόμενη Τετάρτη λοιπόν, στις 6 μ.μ. ο Γιώργος Νταντάμης ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για την δημαρχία της Κατςερίνης. Θα παρευρισκόμασταν με χαρά κι εμείς να καλύψουμε την Συνέντευξη Τύπου και τηλεοπτικά μέσω της webTV του Pieriasport αλλά δυστυχώς πραγματοποιείται την ίδια ώρα του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, τον οποίο εδώ και καιρό έχουμε δεσμευτεί να καλύψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου