Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Ευχαριστήριο οικογένειας, αδελφών ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΑΤΑ

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας, για τα συλλυπητήρια μηνύματα, την συγκινητική παρουσία του κόσμου στην εξόδιο ακολουθία και τις εκδηλώσεις αγάπης και μνήμης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο βαρύ πένθος μας την Κυριακή 11/3/18 στον αγώνα ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ για την απώλεια του αγαπημένου μας συζύγου, αδελφού Γιώργου Γκιάτα.


Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους αυτούς που με την παρουσία τους, τα καλά τους λόγια, τον πόνο τους και τις σκέψεις τους, μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος για την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου μας ανθρώπου.

Αυτές οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης απαλύνουν τον πόνο μας και αποτελούν την καθολική αναγνώριση του ακέραιου χαρακτήρα του, αλλά και της μεγάλης αστείρευτης αγάπης του για την οικογένειά του, τους συνανθρώπους του, την εκκλησία του και την αγαπημένη του ομάδα τον ΠΙΕΡΙΚΟ.

Ευχαριστούμε τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη κ. Βαρνάβα για το θερμό και μεστό παρηγορητικό του λόγο, τους ιερείς του Ι.Ν. Θείας Αναλήψεως, τον Υπεύθυνο τύπου και επικοινωνίας του Πιερικού κ.Βασίλη Τσακιρίδη για τον συγκινητικό επικήδειο λόγο του και την τοπική, περιφερειακή και πολιτική αρχή του τόπου.

Έτσι θα τον θυμούνται όλοι  οι συγγενείς του, οι φίλοι του και οι συνοδοιπόροι της εκκλησίας και της αγαπημένης του ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που τον συνόδευσαν στο απροσδόκητο ταξίδι του.
Με εκτίμηση
Τα αδέλφια του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου