Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ο Κοσμάς Σουλής του Αιολου Κατερίνης για την Εθνική Παμπαίδων

Ήρθε η πρώτη διάκριση για τον αθλητή του Αίολου Κατερίνης Κοσμά Σουλή να εκπροσωπήσει την Πιερία, με την κλήση του να συμμετάσχει στην πρώτη διακλιμακιακή συγκέντρωση παμπαίδων από όλη την Ελλάδα στους Μολάους Λακωνίας.

Ο Κοσμάς, υπό τις οδηγίες του προπονητή του Παναγιώτη Στούπα, αγωνίζεται στην παιδική και ανδρική ομάδα του Αίολου ως ακραίος επιθετικός και Libero αντίστοιχα, την αγωνιστική χρονιά που διανύουμε θα έχει προσθέσει 30 επίσημα παιχνίδια στην πλάτη του και πάνω από 10 φιλικούς αγώνες, εμπειρία που λίγοι αθλητές την αποκτούν στην ηλικία του Κοσμά, που διανύει το 13ο έτος της ηλικίας του. Με την πολύ καλή τεχνική την συγκέντρωση στο στόχο και την απίστευτη ικανότητα του να έλκη την μπάλα πάνω του είναι ένας αθλητής που ξεχωρίζει στο παρκέ και αξίζει να τον παρακολουθήσεις.
 Είμαστε χαρούμενοι σαν Αίολος για την επιλογή τους στις προπονήσεις με το σύνολο των προπονητών και την elite των αθλητών από όλα τα κλιμάκια της χώρας που μόνο θετικά έχουν να του προσφέρουν και ακόμα περισσότερες  ανεπανάληπτες εμπειρίες. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ο Κοσμάς να είναι στου 20 αθλητές που θα επιλεχθούν να φορέσουν το Εθνόσημο.
 Καλή επιτυχία Κοσμά
Ο Θεός και ο Αίολος μαζί σου.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου