Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Εθνική Νέων: Ήττα απο την Ιταλία για τον Μάριο Σαμπάνη και τον Κώστα Χατζηδίμπα!

Ήττα στην πρεμιέρα για την Εθνική Νέων, 2-0 από την Ιταλία
Με δυο γκολ από το πρώτο ημίχρονο η Εθνική Νέων ηττήθηκε με 2-0 από την Ιταλία στην πρεμιέρα της στον 3o όμιλο της Elite Round.
Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση της Elite Round η Εθνική Νέων, καθώς στην πρεμιέρα της στον 3ο όμιλο γνώρισε την ήττα με 2-0 από την διοργανώτρια Ιταλία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δέχθηκε δυο γκολ στην διάρκεια του πρώτου μέρους, από τον Σκαμάκα, και δεν μπόρεσε παρά τις ευκαιρίες που είχε να μπει ξανά στην αναμέτρηση. Οι παίκτες του Γκούμα στάθηκαν άτυχοι στο πρώτο μέρος καθώς είχαν δοκάρι με τον Δουβίκα στο 18′.
Η Ιταλία πήρε το προβάδισμα στο 8′ όταν ο Σκαμάκα εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Φρατέσι και άνοιξε το σκορ για την Ιταλία.

Η Εθνική Νέων θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια στο 18′ αλλά ο Δουβίκας είδε την ενέργεια του να σταματάει στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι στο 43′ πέτυχαν και δεύτερο γκολ και πάλι με τον Σκαμάκα ο οποίος αυτή τη φορά πήρε την πάσα από τον Τριπαλντέλι.

Στο δεύτερο μέρος η ελληνική ομάδα προσπάθησε αρχικά να μειώσει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε χάνοντας κάποιες καλές στιγμές και το 2-0 παρέμεινε έως το τέλος της αναμέτρησης.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Παπάζογλου, Δημητρίου (75΄ Μπαλογιάννης), Μπούσης, Μελιόπουλος, Τζοβάρας, Χατζηδίμπας, Δουβίκας, Καμπέτσης, Γιούσης (46΄Δημήτρουλας), Αποστολάκης (79΄ Ξενιτίδης).

ΙΤΑΛΙΑ: Πλιτζάρι, Καντέλα, Τριπαλντέλι, Μπουοντζόρνο, Γκάμπια (91΄ Μαλιάμο), Φρατέζι, Μελεγκόνι, Καπόνε (96΄Μπρινιόλα), Σκαμάτσα, Μπετέλια, Ζανιόλο (73΄ Τονάλι).

Η βαθμολογία του ομίλου:

Αποτελέσματα και πρόγραμμα

Ελλάδα-Ιταλία 0-2

Τσεχία-Πολωνία 0-

24/3

13:00 Τσεχία-Ελλάδα

16:30 Ιταλία-Πολωνία

27/3

16:30 Ιταλία-Τσεχία

16:30 Πολωνία-Ελλάδα

Από sport24.gr Πέτρος Παπαμακάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου