Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Δήμος Κατερίνης: Αποκατάσταση οδοστρώματος και ασφαλτοστρώσεις στις Τ.Κ. Κάτω Μηλιάς & Σεβαστής

-Βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου στο σύνολο του Δήμου
Στην επισκευή, αποκατάσταση και  βελτίωση του οδικού δικτύου στις Τοπικές Κοινότητες Κάτω Μηλιάς και Σεβαστής αντίστοιχα, έπειτα από τις ζημιές, που είχαν προκληθεί από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου, επικεντρώνονται στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, οι παρεμβάσεις συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, σε τμήματα του οδοστρώματος, τα οποία είχαν διαβρωθεί από τις πρόσφατες πλημμύρες κατασκευάστηκε εκ νέου υπόβαση, βάση, ενώ η παρέμβαση ολοκληρώθηκε με ασφαλτόστρωση.
Παράλληλα, συστηματικά και καθημερινά, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις, στο σύνολο του Δήμου, οι οποίες εστιάζονται στη βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της πόλης και πιο συγκεκριμένα, στην ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες, με έμφαση σε περιοχές, όπου είχαν προηγηθεί έργα της ΔΕΥΑΚ για βλάβες κ.λ.π.


Προς την κατεύθυνση αυτή ασφαλτοστρώσεις έγιναν τόσο στην Ολυμπιακή Ακτή, στην Παραλία, καθώς και στην πόλη της Κατερίνης.
Τις εργασίες επιβλέπει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος, ο οποίος σημειώνει σε δήλωσή του: «Με τον συντονισμό του δημάρχου Σάββα Χιονίδη και με στόχο το οδικό δίκτυο του Δήμου μας, να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από άποψη ασφάλειας, τόσο για τα οχήματα, όσο και για τους πεζούς, το πρόγραμμα συντήρησης και αποκατάστασης οδοστρωμάτων εξελίσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της υπηρεσίας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου