Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Με Καρτσαμπά και Κυπαρίσση ο Πιερικός στην Ημαθία!

Στα Τρίκαλα Ημαθίας παίζει την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 15.00 ο Πιερικός αντιμέτωπος με τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.Ο Πιερικός που προέρχεται απο την σπουδαία νίκη του επι του Αγροτικού Αστέρα έχει αποκτήσει αυτοπεποίθεση που είναι πολύ απαραίτητη για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Οι Κατερινιώτες "έπιασαν" τους 33 βαθμούς και βρίσκονται πλέον μια ανάσα απο την σωτηρία τους, αν και ακόμη απομένουν 5 αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία με την ομάδα της πόλης μας να χρωστά όμως το ρεπό.

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων "παίζει" ίσως τα ρέστα του την Κυριακή γιατί μετά ακολουθεί το αναγκαστικό ρεπό.
Οι Ημαθιώτες έχουν άλλα δύο παιχνίδια στην έδρα τους με Κιλκισιακό και Μακεδονικό ενώ παίζουν στην Θεσσαλονίκη με τον ΑΟ Καρδίας.
Γίνεται αντιληπτό ότι το Κυριακάτικο παιχνίδι έχει τεράστια βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες με τον Πιερικό φυσικά να έχει τον πρώτο λόγο μιας και βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση και δεν έχει πλέον πίεση και άγχος.

Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο κ. Λεωνίδας Στυλιανός (ΕΠΣ Τρικάλων) με βοηθούς τους κ.κ Μανασή Μιχαήλ (ΕΠΣ Τρικάλων) και Παπαγεωργόπουλο Παναγιώτης (ΕΠΣ Τρικάλων).
Αγωνιστικά ο Μπίλης θα έχει στην διάθεσή του στο Κυριακάτικο παιχνίδι τους Καρτσαμπά και Κυπαρίσση που επανέρχονται.

Απόντες θα είναι οι τραυματίες Βοσνιάδης και Παπαδόπουλος(έκανε μαγνητική).
Βροντερό παρών αναμένεται να δώσουν οι φίλαθλοι του Πιερικού που έχουν εκδηλώσει το ζωηρό τους ενδιαφέρον για το παιχνίδι στα Τρίκαλα Ημαθίας θέλοντας να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα και να οδηγήσουν τους παίκτες στην επίτευξη της πολυπόθητης νίκης.

Η συνέντευξη τύπου του Λ. Μπίλη
Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες το μεσημέρι στα ΜΜΕ ο προπονητής Λ. Μπίλης λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση της ομάδος.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός μίλησε για το προηγούμενο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, καθώς και για τον ερχόμενο σημαντικό αγώνα απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας.
"Ευχαριστούμε για την παρουσία σας.

Παρά τα δεδομένα των καιρικών συνθηκών μπορούμε και πραγματοποιούμε τη συνέντευξη τύπου .
Να πούμε πρώτα για αυτήν την εβδομάδα ότι οφείλω να δώσω συγχαρηρτληρια στα παιδιά γιατί κατορθώσαμε και κάναμε ένα βήμα.
Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε πιο ελεύθερα, πιο ήρεμα, γιατι μετά τον αγώνα υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση παρ' όλο που οφείλει ο ρποπονητής να κρατάει την ψυχραιμία.
Καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η ένταση ήταν πολύ μεγάλη μιας και ο αγώνας ήταν πάρα πολύ κρίσιμος.

Εαν χάναμε θα μπαίναμε σε πολύ μεγάλες περιπέτειες χωρίς να σημαίνει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Έγινε ένα βήμα απο τον Πιερικό και σε αυτό θα σταθώ.

Είναι ένα δώσω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες για την αναγκαιότητα της νίκης και ένα μεγάλο μπράβο στους φιλάθλους που αψήφησαν το κρύο μιας και κατανόησαν την δυσκολία και τη θέση δίνοντας δύναμη και κουράγιο σους παίκτες με την προτροπή τους και το χειροκρότημα τους.

Ήταν απλώς ένα βήμα.
Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και είμαι αισιόδοξος ότι μέρα με την ημέρα και βλέποντας την διάθεση των ποδοσφαιριστών μου στον αγωνιστικό χώρο και στην προπόνηση ότι μπορούμε να φτάσουμε σε καλύτερα επίπεδα απόδοσης και να φέρουμε και άλλα επιτυχή αποτελέσματα, έτσι ώστε αυτός ο κόσμος που ήρθε και είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι ήρθαν στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα θα ξανάρθουν και στο επόμενο εντός έδρας τουλάχιστον αγώνα, φυσικά ζητάμε και την συμπαράσταση των οπαδών μας και εκτός έδρας.
Είμαι ευχαριστημένος απο τους παίκτες έβγαλαν ενέργεια, πάθος, είχαν καλή απόδοση και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο".

Σε ερωτήματα για τα αγωνιστικά θέματα για το Κυριακάτικο παιχνίδι στα Τρίκαλα Ημαθίας είπε:
"Τιμωρίες δεν έχουμε.
Ο Βοσνιάδης και ο Παπαδόπουλος είναι τραυματίες.
Ο Βοσνιάδης θα μπεί απο την άλλη εβδομάδα.
Ο Παπαδόπουλος έκανε μαγνητική και περιμένουμε την γνωμάτευση του γιατρού.
Το πρωτάθλημα τελειώνει σε έναν μήνα.

Επανέρχονται ο Καρτσαμπάς και ο Κυπαρίσσης και θα μας δώσουν δύναμη στο ρόστερ.
Τα Τρίκαλα Ημαθίας έχουν πλεονεκτήματα σαν ομάδα αλλά και κάποιες αδυναμίες.
Όσο έχουν μαθηματικές ελπίδες θα δώσουν τα πάντα για την νίκη.
Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα".
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου