Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Γιώργος (Λολής) Κωνσταντινίδης- Ο ΓΑΣ Σβορώνου και η αδερφική αγάπη που του σταμάτησε για φέτος το ποδόσφαιρο για να βρίσκεται δίπλα στον Δημήτρη στην Μπρέσια!

Τη δύναμη της αδερφικής αγάπης υμνεί η κίνηση του Γιώργου Κωνσταντινίδη, που ζεί σήμερα στην Μπρέσια της Ιταλίας, με τον αδερφό του Δημήτρη ο οποίος πρόσφατα μεταγράφηκε εκεί, στην ομώνυμη ομάδα απο τον ΠΑΟΚ.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ποδοσφαιριστής του δικεφάλου του βορά αποφάσισε να βρεί ποδοσφαιρική στέγη εκτός Ελλάδος και αυτό πραγματοποιήθηκε αφού ο Παναθηναϊκός δεν είχε στείλει στα γραφεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης πρόταση για τον νεαρό ακραίο οπισθοφύλακα.
Μετά την περιήγηση του στο πρωτάθλημα της Κύπρου και την πετυχημένη του παρουσία με τα χρώματα της Ομόνοιας, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και όλα έδειχναν πως θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
Ένας τραυματισμός όμως διέκοψε για ένα μικρό διάστημα την ομαλή πορεία του προς το όνειρο και αφού έμεινε για ένα χρονικό διάστημα στο περιθώριο, ήρθε η πρόταση απο την Ιταλία, για να αποκαταστήσει την ηρεμία και να ξαναδώσει όραμα, ελπίδες και στόχους στον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Η πρωτόγνωρη εμπειρία όμως της ζωής στο εξωτερικό, δεν έχει πάντα και τις καλύτερες επιπτώσεις στον ψυχολογικό κόσμο του εκάστοτε ανθρώπου. Έτσι συνέβη και στη ζωή του Δημήτρη, που ήθελε έναν δικό του άνθρωπο δίπλα του, για να έχει και ψυχολογικά την ηρεμία να συνεχίσει με επιτυχία αυτό που πλέον ξεκίνησε να παίρνει το δρόμο του.

Ο αδερφός του Γιώργος που αγαπάει κι αυτός το άθλημα και παίζει ποδόσφαιρο απο παιδί, αγωνίζονταν στον ΓΑΣ Σβορώνου και την Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας. Σίγουρα η απόφαση του να βρεθεί δίπλα στον αδερφό του που είχε την ανάγκη του, δεν ήταν και η πιο εύκολη που πήρε απο την άποψη της αλλαγής και του δικού του τρόπου ζωής. Και έγινε ακόμη πιο δύσκολη γιατί θα έπρεπε να αφήσει την ομάδα που όπως έλεγε και ο ίδιος, αγαπούσε, γιατί λειτουργούσε σαν μια μεγάλη οικογένεια και του πρόσφερε την χαρά και την ηρεμία που ζητούσε για να παίζει ερασιτεχνικά την ...μπαλίτσα του!

Η αγάπη όμως πολλές φορές χρειάζεται και θυσίες και ο "Λολής" πήρε μαζί με τον αδερφό του, τον δρόμο για την ξενιτιά. Στάθηκε ωραίος και σωστός δίπλα στον αγαπημένο του αδερφό που χρειάζεται έναν δικό του άνθρωπο για να συνεχίσει την επαγγελματική του διαδρομή προς τη διεθνή αναγνώριση στον χώρο του ποδοσφαίρου!

Λείπει ήδη σίγουρα απο την ομάδα του τον ΓΑΣ, εκεί όπου αγάπησε και αγαπήθηκε τόσο σαν ποδοσφαιριστής για την προσφορά του, όσο και σαν ένα απο τα καλά παιδιά του ποδοσφαίρου της περιοχής στην Πιερία.
Είναι όμως δίπλα στον αγαπημένο του αδερφό Δημήτρη, υμνώντας την αδερφική αγάπη και τις θυσίες που πολλές φορές απαιτούνται για να γίνει απο όλους κατανοητή!

Λολή είσαι αστέρι παιδί και θαυμάσιος αδερφός. Είναι τυχερός ο Δημήτρης που σε έχει κοντά του!
Φίλε και αδερφέ Μάκη, Σοφία, έχετε δυο εξαιρετικά παιδιά και σας αξίζουν συγχαρητήρια!

"Δύο αδέλφια μονοιασμένα κι αγαπημένα είναι πιο δυνατά κι από τα τείχη μιας πόλης."
Αντισθένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου