Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο! Καλόν Παράδεισο!

Θυμάμαι απο μικρός την τρέλα που είχαμε κάποια παιδιά με τον Πιερικό και την αγάπη μας γι αυτή την ομάδα. Αγάπη που μας ωθούσε πολλές φορές στα νεανικά λάθη εκείνης της εποχής. Γιατί δεν ήμασταν λίγοι τότε, ήμασταν εκατοντάδες που ακολουθούσαμε την ομάδα στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλη την Ελλάδα. Το αίμα "έβραζε" κυριολεκτικά και δεν είναι λίγες οι φορές που έπαιρναν φωτιά οι κερκίδες και ήταν έτοιμες να "εκραγούν"!
Πάντα όμως σε τέτοιες περιπτώσεις εμφανίζονταν οι πιο μεγάλοι, πιο λογικοί και ήρεμοι απο εμάς, εκτελώντας χρέη "πυροσβέστη" και έφερναν τα πράγματα στο ήρεμο τους, αθλητικό επίπεδο που θα έπρεπε να κυριαρχεί.
Ένας απο αυτούς ήταν και ο Γιώργος Γκιάτας!

Ένας ήρεμος, καλοκάγαθος άνθρωπος και ένας πραγματικός αγνός φίλαθλος του Πιερικού!

Με λύπη μου σήμερα πληροφορήθηκα τον αδόκητο χαμό του και ειλικρινά λυπήθηκα. Δεν μείναμε πολλοί αυτοί που αγαπάμε πραγματικά αυτή την ομάδα. Αυτοί που ζήσαμε, μεγαλώσαμε και καταγράψαμε το μεγαλείο της όταν ήταν πραγματικά μεγάλη.

Ο Γιώργος ήταν τυχερότερος γιατί ήταν μεγαλύτερος απο τη δική μου γενιά, είδε και έζησε περισσότερα απο εμάς! Και πραγματικά, ήταν πάντα ένας απο τους ανθρώπους αυτής της πόλης που έκανε τα πάντα για να δείχνει την αγάπη του προς την ομάδα. Έδειχνε τον δρόμο σε όλους αυτούς που σήμερα είναι Πιερικάκια επειδή αυτό βολεύει τα συμφέροντα τους και αύριο πολεμούν την ομάδα επειδή δεν κρατούν αυτοί τις τύχες του ή δε "γλείφουν" απο τα τελευταία κοκαλάκια του.

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο!
Ήσουν παράδειγμα προς μίμηση και χαίρομαι που γνωριστήκαμε μέσα απο το ποδόσφαιρο, όλα αυτά τα χρόνια γνωριζόμασταν μέσα απο την αγάπη μας για τον Πιερικό, διαφωνούσαμε, συμφωνούσαμε, αλλά πάντα υπήρχε σεβασμός και εκτίμηση στις σχέσεις μας!

Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου!
Καλόν Παράδεισο!

Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου