Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Πρώην διαιτητής της ΕΠΣ Πιερίας μιλάει για την "παράγκα" του ...μπαρμπα- Θωμά και την εγκληματική οργάνωση του Μαρινάκη!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΑΙΤΖΗ
ΛΙΓΕΣ ΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ !!!
-Όποιος με γνωρίζει, ξέρει τα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ μου αισθήματα. Όμως δε παύει να είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, που για πολλά χρόνια ξόδεψα χρήματα και ιδρώτα, για να προσφέρω ότι καλύτερο μπορούσα. Σταμάτησα την διαιτησία ποδοσφαίρου το 1993 (μαζί με άλλους συνάδελφους του ΣΔΠ Ν. Πιερίας, που εθελοντικά παραιτηθήκαμε) , όταν «στήθηκε η παράγκα του Θωμά» σε ηλικία 31 ετών και ενώ ήμουν διαιτητής με σήμα Α ΟΔΠΕ.
Την «παράγκα αυτή» διαδέχθηκε η παράγκα του Κόκκαλη. Στη συνέχεια την παρέλαβε ο Μαρινάκης και πιστέψτε με, δεν την έκανε «πολυκατοικία», αλλά μία «άρτια οργανωμένη ποδοσφαιρική εγκληματική οργάνωση», με τη γνωστή δομή σε όλα τα επίπεδα, που απέφερε τα περισσότερα από τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού. Και μην μου πείτε ότι έχω άδικο. Ο αγαπημένος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ φυτευτός από τον κ Μαρινάκη κύριος Μποροβήλος, έχει ήδη καταδικαστεί για στημένα παιγνίδια..

-Το όλο σύστημα περιείχε.. διαιτητές Α Εθνικής (περίπου 9 τον αριθμό) που ήταν «μουτζαχεντίν» του κ Μαρινάκη και οι υπόλοιποι διαιτητές και επόπτες, είχε δεν είχε ανάγκη την βοήθειά τους ο «γαύρος», από τον φόβο μην τους θέσουν εκτός πινάκων, προσέτρεχαν να δείξουν υποταγή στον «αρχηγό» δίνοντας πάντα και τα πάντα υπέρ του «θρύλου».
Μάλιστα πάντα είχαν την κάλυψη των φυτευτών παρατηρητών διαιτησίας και έτσι δεν κυνδύνευαν να τιμωρηθούν, όσα διαιτητικά εγκλήματα και αν έκαναν.
Επίσης στα χειρότερά του ο ΟΣΦΠ, είχε και την άνεση των αποτελεσμάτων από τους ποδοσφαιρικούς δορυφόρους που εγκατέστησε όλα αυτά τα χρόνια.
Έτσι όλα αυτά τα Χρόνια ,ο κ Μαρινάκης «τσέπωνε» το χρήμα του Τσάμπιονς λιγκ , εις βάρος όλων των άλλων, με πέτσινα πρωταθλήματα.

- Ο σημερινός «υπεύθυνος τύπου» του «θρύλου», κατάπτυστος κ Αλαφούζος, όλα τα χρόνια, έκανε ανένδοτο αγώνα κατά του συστήματος αυτού και η ομάδα του ΠΑΟ πολεμήθηκε όσο καμία άλλη. Η κάθε δήλωση του Αλαφούζου, ακολουθούσε πρόστιμο και ποινή στον Παναθηναικό.
Ο Μελισανίδης (κολοπετσωμένος στα του ποδοσφαίρου) δεν έκανε μεγάλες επενδύσεις στην ΑΕΚ, γιατί γνώριζε ότι θα έριχνε νερό σε άδειο πάτο.
Ο Ιβάν Σαββίδης, δεν γνώριζε καλά τα του ποδοσφαίρου και τα της εγκληματικής, έκανε πολλές επενδύσεις στον ΠΑΟΚ, και πέρασαν 5 χρόνια για να καταλάβει ότι στην Ελλάδα του συστήματος Μαρινάκη δεν έχεις καμία τύχη, ακόμη και αν φτιάξεις στο Ελληνικό πρωτάθλημα ομάδα καλύτερη και από την Μπαρτσελόνα. Εκτός αν άλλαζες και ξήλωνες το παλαιό αμαρτωλό σύστημα.
Γι αυτό και οι τρείς τους συμπράξανε στις εκλογές της ΕΠΟ. Μόνο που η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, δεν παρέλαβε και δεν έχει τον έλεγχο της Διαιτησίας και άλλων οργάνων, αφού υπάρχει επιτήρηση και οι θύλακες του παλαιού συστηματος.

Με την αρχή του πρωταθλήματος, ο Αλαφούζος «λάκισε» και άς τον βρίζει όλος ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κόσμος.

Έτσι έμειναν οι δύο τους Μελισανίδης και Σαββίδης να παλεύουν με τα θηρία .Γιατί το θηρίο του συστήματος διαθέτει ερείσματα παντού..
Τόσα χρόνια έχει δημιουργήσει υποχρεωμένους διαιτητές και άλλους παράγοντες.
Το φετινό πρωτάθλημα είχε σχετική καλυτέρευση από πλευράς διαιτησίας, με κατά περίπτωση λάθη εναντίον όλων και υπέρ όλων..που τα λές και ανθρώπινα λάθη.
Ο επικεφαλής και εμπνευστής του συστήματος των προηγουμένων ετών «θρύλος», φέτος σε κάθε αγωνιστική, δια στόματος αντιπροέδρου του, έβριζε ολόκληρη την ΕΠΟ, όλους τους διαιτητές (στημένους .....τους ελεγε) κλπ, είδατε να έχει απολογηθεί κανένας για τις δηλώσεις τους; Κλήθηκαν σε απολογία, όπως έκαναν κάθε Κυριακή με τον Αλαφούζο; ΟΧΙ. Δέν σας λέει κάτι αυτό; Αν δεν σας λέει κάτι, να σας πώ εγω σημαίνει ότι το θηρίο δαγκώνει, πρίν ξεψυχήσει και μηχανεύθηκε, πώς θα γκρεμίσει το κάτι καινούργιο που πάει να δημιουργηθεί, με την τακτική να δυσφημίσει το Ελληνικό πρωτάθλημα, έτσι ώστε να έρθουν «οι προστάτες της Ευρώπης», εκεί όπου κυριαρχεί ο γιός του αντιπροέδρου κ Θεοδωρίδη, για να έχουν τον πλήρη έλεγχο.
Γι αυτό και τα «καραγκιοζιλίκια» του Γκαρθία στο μάτς του ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ακολούθησε το θέατρο του ΙΒΙΤΣ) που είχε το γνωστό αποτέλεσμα.
Άλλο μέλημα του «θρύλου» ηταν, να σπάσει τη συμμαχία Μελισανίδη Σαββίδη, με την τακτική του διαίρει και βασίλευε.

Ακολούθησε το μάτς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ με αυτά που έγιναν να είναι δραματικά.

Ο φουκαράς ο Σαββίδης, που τον αποκαλούσαν οι επιτήδειοι «Χαλίφη», τι έδειξε ότι ήθελε με τις αλλαγές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο;
Τίποτε παραπάνω από το να αλλάξει η κατάσταση, να κάνουμε ποδόσφαιρο, όχι για να το εκμεταλλευτεί μόνο αυτός, αλλά να δίδεται η ευκαιρία και σε όλους (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ), να μπορούν να πάρουν τίτλους, αν και εφόσον επενδύσουν και φτιάξουν ομάδα, διότι με τις συνθήκες που επικρατούσαν με την εγκληματική ,κανείς δεν είχε τύχη εκτός του «γαύρου». Τώρα θα μου πείτε αν πιστεύω ότι αυτό θέλει ό Σαββίδης; Ναι. Παρότι δεν είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ το πιστεύω. Αυτό λέει η λογική. Μόνο που προθυμοποιήθηκε να καλύψει το κόστος για την εγκατάσταση του VAR, εμένα μου δείχνει τις προθέσεις του για καλύτερη διαιτησία.

Αυτές οι κινήσεις του δεν άρεσαν, στο κατεστημένο των Αθηνών, ποδοσφαιρικό , επιχειρηματικό και πολιτικό και καραδοκούσαν για να τον «κρεμάσουν».

Οι προκλήσεις θα συνεχιζόταν και μετά το μάτς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, και στο μάτς με την ΑΕΚ, ώσπου να δημιουργηθεί το «ως εδώ και μη παρέκει» και κάπου να ξεσπάσει ο λαός του ΠΑΟΚ. Όμως ο λαός του ΠΑΟΚ έδειξε υποδειγματική συμπεριφορά.

Δεν άντεξε όμως ο Σαββίδης Η πίεση, ο πόλεμος και η αδικία και το αυθόρμητο του χαρακτήρα, τον οδήγησαν στο «ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ» να μπεί παράνομα στο γήπεδο , με σκοπό να αποσύρει την ομάδα. Αν δεν είχε μαζί του το περίστροφο (ασυγχώρητο λάθος) ,ίσως περνούσαν όλα στα ψιλά, γιατί να μην είμαστε υποκριτές.. ο γαύρος με τον Πλατανιά έκανε όργια… όμως η φωτογραφία του Σαββίδη με το όπλο, έδωσε το δικαίωμα σε όλους να ξεκινήσουν τον πόλεμο και την επιθυμία αποκαθήλωσης του ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ. Οι υποκριτές, καθημερινά αυτές τις 3 ημέρες, ξεχνούν τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια. Να μην γεμίσω τη στήλη με δεκάδες περιπτώσεις... με όργια του θρύλου,, με επεισόδια που έμειναν ατιμώρητα. Σήμερα ήλθαν και οι «νταβατζήδες» της Ευρώπης να ασχοληθούν μόνο με τον Σαββίδη..

Κύριοι τι γίνεται: τι έγινε με τον Μποροβήλο; Καταδικάστηκε ναι ή όχι; τι επίπτωση έχει η ομάδα του; πρόεδρος της Σούπερ λίγκ και της ομάδος του δεν ήταν;..καμμία επίπτωση, γιατί προστατεύεται από το παλαιό σύστημα. Δύο μέτρα και δύο σταθμά; Αίσχος.. υποκριτές και εντεταλμένοι… Οσο για τον μεγαλομέτοχο της δικής μου ομάδας κ Αλαφούζου, αυτός πιά τον φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει… κρίμα….

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια κύριε Καλαϊτζή, μέσα από το αρθρο σας, είπατε την αλήθεια για το τι συμβαίνει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.Και παλι συγχαρητήρια για το ήθος σας ως διαιτητης και άνθρωπος του ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή