Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΑΕ Καρίτσας: Η προσπάθεια θα συνεχιστεί-Στόχος η κατάκτηση του κυπέλλου!

Η Α.Ε.Καρίτσας αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα του Κιλκισιακού στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα μας για πολλοστή φορά φέτος κυριάρχησε εντός αγωνιστικού χώρου, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για ευρεία νίκη και προηγήθηκε σε κομβικό σημείο του παιχνιδιού, με τον φυσικό της ηγέτη Δημήτρη Κυρτέγο, στο 83ο λεπτό.
Είχαν προηγηθεί κλασσικές ευκαιρίες με τον Κυπαρίσση, το Μπενίσκο, το Σεχολάρι και το Μαυρίδη. Δυστυχώς, όμως, για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, με τον Κιλκισιακό να ισοφαρίζει στο 88ο λεπτό, σε μια στιγμιαία αδράνεια της άμυνας.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ψαλιδίζονται οι ελπίδες σωτηρίας της ομάδας του Μιχάλη Ζιώγα. Ωστόσο, η προσπάθεια θα συνεχιστεί, με πίστη και επιμονή, μέχρι να εξαντληθούν και οι μαθηματικές ελπίδες σωτηρίας, ενώ εκκρεμεί και ο τελικός Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Πιερίας, με σκοπό την κατάκτηση του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην Ιστορία της ομάδας μας. 

Άλλωστε, η ομάδα μας ποτέ δεν συμμετείχε σε υπόγειες συζητήσεις και σε παράξενα αποτελέσματα στο παρελθόν και το ίδιο θα συνεχίζει να πράττει και στο μέλλον.
Επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι την Κυριακή 11 Μαρτίου με τον Α.Ο. Καρδίας.
               
                                                               Με εκτίμηση
                                               Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
                                                              της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου