Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ήταν ένας ωραίος τελικός και ο 38ος της ΕΠΣ Πιερίας! Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!
Ένας καλός τελικός κυπέλλου ήταν για την ΕΠΣ Πιερίας ο 38ος του θεσμού, με την ΑΕ Καρίτσας να γίνεται η 18η ομάδα που κατακτά το τρόπαιο στην περιοχή μας. Άξιος φιναλίστ ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, έγραψε κι αυτός τη δική του ιστορία καταφέρνοντας να αποκλείσει Ακαδημία Π.Π.Π., Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Πιερικό, πρίν φτάσει στο Α΄ΔΑΚ για να διεκδικήσει και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Αξίζει να αναφέρουμε το τελετουργικό του χθεσινού τελικού, με τις δυο ομάδες να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να κατευθύνονται προς το κέντρο του γηπέδου, με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ να παίζει στη διαπασών στο στάδιο και να χρωματίζει με ΕΛΛΑΔΑ στον όμορφο πιερικό ουρανό. Στη συνέχεια όλοι στάθηκαν όρθιοι και δεν ακουγόταν το παραμικρό στο άκουσμα του Εθνικού μας ύμνου, που λειτούργησε και σαν μήνυμα συμπαράστασης για τους δυο Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται στην Τουρκία. Άλλωστε είχε τον τρόπο του πάντα να περνάει τα δικά του μηνύματα το ποδόσφαιρο!

Στο ημίχρονο οι δυο πολιτιστικοί σύλλογοι του Ν. Κεραμιδίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και της Καρίτσας ΟΛΥΜΠΟΣ, χόρεψαν μπροστά στην κερκίδα των επισήμων, δίνοντας έναν ακόμη ευχάριστο και εορταστικό τόνο στον 38ο τελικό της ΕΠΣ Πιερίας!

Στο τέλος του αγώνα και για πρώτη φορά στο χώρο της κερκίδας των επισήμων στο Α΄ΔΑΚ και σε εξαιρετικά πανηγυρικό τόνο, τιμήθηκαν αρχικά οι 4 διαιτητές του τελικού απο στελέχη της ΕΠΣ Πιερίας, ο MVP του αγώνα Κυριάκος Μιχαηλίδης που ψηφίστηκε απο 7 αθλητικούς συντάκτες ώς ο κορυφαίος της αναμέτρησης,  και στη συνέχεια ο ειδικός σύμβουλος της ένωσης Γιάννης Συμεωνίδης παρέδωσε το κύπελλο του φιναλίστ στην ομάδα του Εθνικού και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιος Τόκας, στην κυπελλούχο ΑΕ Καρίτσας, την ώρα που στον ουρανό του Α΄ΔΑΚ, έπαιζε το We Are The Champions των Queen και η νύχτα έγινε μέρα απο τα πυροτεχνήματα που φώτισαν το στάδιο!

Ήταν ένας τελικός που τόσο αγωνιστικά απο τις δυο ομάδες τίμησε το θεσμό, όσο και τελετουργικά απο την ΕΠΣ Πιερίας, συνέχισε την παράδοση που θέλει το συγκεκριμένο παιχνίδι, να είναι
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους!


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! 
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!

* Η webTV του Pieriasport θα ανεβάσει όλο τον 38ο τελικό της ΕΠΣ Πιερίας στο κανάλι της, τον οποίο και θα καταγράψει μαζί με τους υπόλοιπους που έχει αναρτήσει μέχρι σήμερα το Pieriasport, στην ιστορία του πιερικού ποδοσφαίρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου