Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Δόξα Δράμας – Αιγινιακός 3-3 «Έβρεξε» γκολ στην Δράμα!

«Έβρεξε» γκολ στην Δράμα με τον Αιγινιακό να αποσπά έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Στα του ματς και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, κάτι που είχε σαν συνέπεια να έχουν από μια καλή στιγμή προκειμένου να ανοίξουν το σκορ.Στο 8 ο Σοφιάνης βρέθηκε τετ α τετ με τον Βούρα έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 13΄το σουτ του Κουσκουνά αποκρούστηκε από τον Καραγκιόζη.

Από το σημείο εκείνο και μετά η Δόξα ανέβασε την απόδοση της και είχε δύο καλές στιγμές για να κάνει το 1-0. Αρχικά στο 19΄ με το σουτ του Κουσκουνά το οποίο απέκρουσε ο Καραγκιόζης και εν συνεχεία στο 25΄ με την προσπάθεια του Μαρκόπουλου να σταματά στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.Αυτό το οποίο οι «μαυραετοί» δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχαν στο 31΄ με την κεφαλιά του Γουνδουλάκη, αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και το τελικό του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν αρχικά στο 49΄ να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Παπαδόπουλο, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χότζιτς έκανε το 1-2. Η Δόξα κατάφερε στο 63΄ να κάνει το 2-2 με κεφαλιά του Γεωργιάδη, ενώ στο 68΄ ο Κουσκουνάς με γυριστό έκανε το 3-2. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε με το υπάρχον αποτέλεσμα, ο Ζούρκος στο 86΄ με σουτ έκανε το 3-3 που διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Βιτλής, Ριζογιάννης (57’ Κάσες), Μαρκόπουλος (57’ Γεωργιάδης), Γουνδουλάκης, Ματσούκας (76’ Ντιμιτρόφσκι), Κουσκουνάς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Λιόλιος, Γκατσολάρι (83’ Μπιλάλι), Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πέριτς (83’ Φούρτζιος), Χότζιτς (60’ Πετρούσης), Σοφιάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου