Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Μακεδονικός Ν. Εφέσου-Μ. Αλέξανδρος Τριλόφου 3-2 Ανατροπές, γκολ στις καθυστερήσεις και ...6 κόκκινες!

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μακεδονικός νίκησε με 3-2 τον Μέγα Αλέξανδρο Τριλόφου σε ένα επεισοδιακό ματς με έξι αποβολές που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου για την 17η αγωνιστική της Γ’ Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Ο Μακεδονικός προηγήθηκε με 1-0 στο 42’ με ωραία κεφαλιά του Αντώνη Τόσκα μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Κοσκινά, ο οποίος στο 45’ με εκτέλεση κόρνερ είδε τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι μετά και την απόκρουση του Στρατηγόπουλου.

Στο 48’ ο Μέγας Αλέξανδρος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μούστα με δεύτερη κίτρινη και στο 55’ έγινε η φάση που έβαλε… φωτιά στον αγώνα. Σε μία σύρραξη ποδοσφαιριστών στον χώρο του κέντρου, ο διαιτητής απέβαλλε με απευθείας κόκκινη τον Νίκο Κοσκινά των γηπεδούχων και τον Ντερβισάι των φιλοξενούμενων.
Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο ισοφάρισαν αλλά κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Στο 74’ ο Χότζα έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ψηλοκρεμαστό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Ο αγώνας έγινε… ροντέο, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Στο 81’ η κεφαλιά του Παρασκευαΐδη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και δύο λεπτά μετά, η εκτέλεση φάουλ του Τόσκα αποκρούστηκε από το οριζόντιο.

Έτσι,  στο 86’ μετά από βαθιά μπαλιά και λάθος στην άμυνα του Μακεδονικού, ο Τσενίκογλου έκανε το 1-2. Ο αγώνας όμως είχε… πολύ δρόμο ακόμα.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από σέντρα του Παρασκευαΐδη, ο Τόσκας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 και αμέσως μετά ο διαιτητής απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον Τρόκα διότι εξύβρισε τον β’ βοηθό, σύμφωνα με τον ίδιο. Δύο λεπτά μετά, ο Πεΐδης με πολύ ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Παρασκευαΐδης από κοντά έκανε το 3-2, ολοκληρώνοντας τη μεγάλη ανατροπή.

Ο επεισοδιακός αγώνας ολοκληρώθηκε με δύο ακόμα αποβολές. Στο 95’ ο Μπότσι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Παρασκευαΐδη και με απευθείας κόκκινη ο Τόσκας για εξύβριση των φιλάθλων των φιλοξενούμενων, σύμφωνα με όσα έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

Διαιτητής: Νίκολιτς
Βοηθοί: Δραγασιάς, Τσαράι

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΟΥ: Ν. Μανουτζόπουλος, Πεΐδης, Χατζηιωάννου, Α. Δεμηρτζόγλου (46’ λ.τ. Καποδίστριας), Σπυριδόπουλος, Τόσκας, Ν. Κοσκινάς, Ξενόπουλος, Δ. Κοσκινάς (57’ Σ. Μανουτζόπουλος), Παρασκευαΐδης, Σδούγκας.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ: Στρατηγόπουλος, Πετρίδης, Ντερβισάι, Παπαδόπουλος, Μούστα, Τρόκα, Τσενίκογλου, Μπότσι, Γεωρογλίδης (37’ Μουλάι), Νικολαΐδης, Χότζα (88’ Σ. Ευγενειάδης).
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου