Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ταύρος Ελάφου – Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου 1-1 Απο ένα ημίχρονο οι δυο ομάδες!

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι που διεξήχθη στην Έλαφο μεταξύ του Ταύρου και της Προόδου Παλαιού Κεραμιδίου, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις μετά το ισόπαλο 1-1 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ.  Πιερίας. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ταύρος ήταν καλύτερος, είχε δοκάρι με την έναρξη του αγώνα και προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Νίκου Σουρλόπουλο στο εικοσάλεπτο, ενώ θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με δύο γκολ διαφορά εάν ο τερματοφύλακας της Προόδου δεν βρισκόταν σε καλή μέρα.

Στην επανάληψη οπισθοχώρησε για να κρατήσει το υπέρ του σκορ και το πλήρωσε, μιας και η Πρόοδος ανέβασε στροφές και λίγο πριν την εκπνοή ισοφάρισε με τον Λαυρέντη Μπατζώνη χαρίζοντας τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

 Για τους  <<Bulls>> του Χρήστου Βελώνη, αυτό ήταν το έβδομο συνεχόμενο ματς χωρίς ήττα με απολογισμό πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, έφτασαν τους 39 βαθμούς και απέχουν μόλις έναν από την προνομιούχο εξάδα, θέση που κατέχουν οι ισόβαθμες Πρόοδος και Δόξα Μοσχοχωρίου με 40 β.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Καραγκιοζίδης είχε οριζόντιο δοκάρι στο πλασέ που επιχείρησε πάνω στην κίνηση έπειτα από τη συρτή σέντρα του Κοσμίδη από θέση δεξιά.

Στο 16΄ άστοχο σουτ πλασέ του Θ.Ι. Τσιάμη από καλή θέση.

Στο 20΄ ο Νίκος Σουρλόπουλος με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έγραψε το 1-0.

Στο 35΄ σε φάουλ γέμισμα του Ασλανίδη, η γυριστή κεφαλιά του Λ. Μπατζώνη έφυγε λίγο άουτ.

Στο 39΄ παράλληλο γύρισμα του Καραγκιοζίδη από αριστερά, κοντινό πλασέ του Κοσμίδη, απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσαουσίδης.

Στο 51΄ πλασέ του Θ.Ι. Τσιάμη απέκρουσε ο Καρανάτσιος και στην επαναφορά ο Θ. Παπαζιός από κοντά δεν νίκησε τον πορτιέρο του Ταύρου ο οποίος μπλόκαρε.

Στο 57΄ σουτ του Θ. Παπαζιού από πάσα του Θ.Ι. Τσιάμη η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 82΄ σουτ φάουλ του Γ. Μποστανίτη από πολύ καλή θέση, απέκρουσε σε κόρνερ δύσκολα ο Τσαουσίδης.

Στο 83΄ ο Λαυρέντης Μπατζώνης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τάσος Ασλανίδης με βοηθούς τους κ.κ. Άγγελο Χατζηγιάννη και Βασίλη Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ταύρος Ελάφου (Χρήστος Βελώνης) : Καρανάτσιος, Πασχόπουλος, Λιανός (88΄ Μαρκάτης), Διαμαντόπουλος (59΄ Χ. Μποστανίτης), Παπαγιαννόπουλος, Γ. Μποστανίτης, Κοσμίδης, Παπαδόπουλος, Σουρλόπουλος, Καραγκιοζίδης (65΄ Χαραλαμπίδης), Μέϊα.

Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου (Τόλης Μπαρμπαγεωργόπουλος) : Τσαουσίδης, Αμπατζίδης (79΄ Π. Ζαμαντζάς), Θ.Ι. Τσιάμης, Α. Ζαμαντζάς (79΄ Β. Παπαζιός), Ε. Ασλανίδης, Κακάνης, Η. Μπατζώνης (68΄ Τζιμίκας), Θ.Χ. Τσιάμης, Θ. Παπαζιός, Λ. Μπατζώνης, Δημητρίου (52΄ Τσιούχας).
Γρηγόρης Τσαπράνης
Πηγή: pamespor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου