Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Άρης Κοκκινοπλιτών-ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 0-2 Τα στιγμιότυπα! (βίντεο)

Με το τρίποντο στις αποσκευές της έφυγε απο το Α΄ΔΑΚ η νεανική ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης,κερδίζοντας τον γηπεδούχο Άρη με σκόρ 2-0. Οι πόντιοι κατάφεραν να προηγηθούν με ένα γρήγορο γκολ το οποίο πέτυχε ο Ιωσηφίδης όταν ξέφυγε απο τους αμυντικούς του Άρη και μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Τσιαμπέρα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
Η ομάδα των Κοκκινοπλιτών είχε τις καλές της στιγμές και πίεσε ιδιαίτερα στις αρχές του 2ου ημιχρόνου για να φέρει το σκορ στα ίσια ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

Εκεί όμως ήρθε το όμορφο 2ο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας του Γιάννη Βαρβούτη, όταν ο σκόρερ του 1ου γκολ Ιωσηφίδης, πάσαρε στον Δεληγιάννη κι αυτός με μονοκόματο βολέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 πετυχαίνοντας ένα όμορφο σε εκτέλεση τέρμα.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Σκέντος έχασε απο νωρίς τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό του Στέφανο Σκέντο, όταν λίγο πρίν απο την λήξη του 1ου μέρους, αποχώρησε με έντονους πόνους στο γόνατο. Ευτυχώς για τον ποδοσφαιριστή του Άρη, η μαγνητική του ήταν καθαρή και έδειξε μια κάκωση στους συνδέσμους που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 15 ημέρες περίπου.

Η webTV του Pieriasport ήταν εκεί. Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου