Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΓΑΣ Σβορώνου-Άρης Κοκκινοπλιτών 0-0 Ισόπαλο το ντέρμπι στον Σβορώνο!

Ήταν ντέρμπι το παιχνίδι στον Σβορώνο ανάμεσα στον ΓΑΣ και τον Άρη Κοκκινοπλιτών, το οποίο τελικά δεν έβγαλε νικητή αφού έληξε ισόπαλο 0-0. Και οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους να πάρουν το τρίποντο αλλά τελικά πήραν απο έναν βαθμό μιας και δεν καταφεραν να σκοράρουν.

Μόλις στο 6ο λεπτό πολύ καλό σουτ του Ντρελαλαϊ θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Τσιαμπέρας κρατώντας το μηδέν για την εστία του.
Στο 30΄ο Άρης θα έρθει πολύ κοντά στο γκολ, όταν απο εκτέλεση κόρνερ του Παπαστεργίου η μπάλα θα περάσει στο 2ο δοκάρι, με τον Τσιμήτρη αρχικά να να μην μπορεί να την σπρώξει στα δίχτυα και στη συνέχεια τον Εντιαγέ με το κεφάλι να την βγάζει άουτ υπο την πίεση του Σακελλαρίδη.

Στο 68΄ ο Παπαστεργίου θα εκτελέσει φάουλ μέσα στην περιοχή του Σακελλαρίδη, με τον Σκέντο να μην βρίσκει για λίγο την μπάλα και αυτή να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα του ΓΑΣ.


Στο 70΄ο ΓΑΣ θα απαντήσει σε φάση για γκολ, όταν ο Κατσαμάγκας θα βγάλει συρτή σέντρα απο δεξιά, η μπάλα θα περάσει παράλληλα απο την εστία του Άρη, θα πέσει με τάκλιν ο Μπέμπας αλλά δεν θα καταφέρει να τη βρεί και να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 80΄ο Τσιαμπέρας θα εξουδετερώσει το σουτ του Κατσαμάγκα και στο 81΄το σουτ του Χρήστου Βελώνη απο καλά θέση, θα περάσει άουτ έξω απο την εστία του Σακελλαρίδη.

Στο 85΄θα σουτάρει απο πλάγια αριστερά και απο καλή θέση ο Παπαστεργίου βγάζοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Φωτιάδης με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Τσικλητάρη Βασ.

ΓΑΣ Σβορώνου (Κώστας Τριανταφύλλου): Σακελλαρίδης, Βούλγαρης, Ντρελαλαϊ (85΄Καρασταμάτης), Τριανταφύλλου, Σκαμπαρδώνης, Φορτομάρης (81΄Κουκάρας), Κατσαμάγκας, Παυλίδης, Μπέλπας (74΄Αβριωνίδης), Μαργαρίτης (62΄Μίλο), Ζώβληκας

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Τσιαμπέρας, Τραχίδης, Κυλώνης, Λάλλας, Σκέντος, Κατσαντώνης (61΄Λάλα), Ρούντος (46΄Βελώνης), Τσιμήτρης, Ηλιάδης (46΄Κυπαρίσσης), Παπαστεργίου, Εντιαγέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου