Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Οι ιδιαίτερες βραβεύσεις του Pieriasport! Αυτούς θα τιμήσει την Παρασκευή η ιστοσελίδα της Πιερίας!

Το Pieriasport, με μεγάλη χαρά και τιμή, παρουσιάζει με κάθε επισημότητα τους ιδιαίτερους αυτούς ανθρώπους και τις ομάδες της τοπικής μας κοινωνίας, που προσφέρουν με τις επιτυχίες και την παρουσία τους στον κάθε χώρο που εκπροσωπούν και για το λόγο αυτό θα τιμηθούν την Παρασκευή απο την Ιστοσελίδα της Πιερίας!

Οι επιλογές στα πρόσωπα τους, έγιναν με αυστηρά κριτήρια και χωρίς καμία διάθεση για δημόσιες σχέσεις. Το Pieriasport είχε κι άλλες πολλές επιλογές για ανθρώπους που με τα πεπραγμένα τους τιμούν την Πιερία και τον αθλητισμό της και σίγουρα στο μέλλον η διαδικασία αυτή θα έχει τη δική της συνέχεια.

Η ιστοσελίδα της Πιερίας με μεγάλη χαρά θα τιμήσει την Παρασκευή:

1. Τον Γεώργιο Τανατζή, για την διακεκριμένη πορεία και προσφορά του στον χώρο της Ελληνικής και Διεθνούς διαιτησίας στο μπάσκετ!

2. Την ομάδα της Νίκης Αιγινίου. Την ομάδα που τιμάει με τις παρουσίες της στην ‎Volley league, το άθλημα, την Πιερία και τον αθλητισμό της!

3. Τον πρόεδρο του Πιερικού Ρυακίων Κωνσταντίνο Μποταΐτη. Τον άνθρωπο που αποδεικνύει περίτρανα, τι σημαίνει πραγματική αγάπη για την ομάδα του!

4. Τον Σωκράτη Σκούφα. Τον ακούραστο εργάτη του αθλήματος και τον άνθρωπο που στο πρόσωπο του, φωτογραφίζεται όλο το Πιερικό χάντμπολ!

5. Την ομάδα Διάσωσης της Π.Υ. Κατερίνης και Λιτοχώρου. Τους ήρωες πυροσβέστες μας, που με κίνδυνο ζωής, κατεβάζουν απο τις βουνοκορφές τους συνανθρώπους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου