Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Αιγινιακός-Άρης! Το σημερινό πρόγραμμα της Football League

Σε χθεσινό παιχνίδι Τρίκαλα-Παναχαϊκή 0-1, ενώ αύριο θα κλείσει η 18η αγωνιστική με τα παιχνίδια ΑΕ Καραϊσκάκης-ΑΟΧ Κισσαμικός και Καλλιθέα-Εργοτέλης.
Στο σημερινό πρόγραμμα θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις:
Στην έδρα του ανεβασμένου Αιγινιακού δοκιμάζεται ο πρωτοπόρος Άρης.
Αιγινιακός - Άρης

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Σε ανοδική πορεία ο Αιγινιακός και με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη μεγάλη νίκη στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής. Ήταν η δευτερη διαδοχική και το κλίμα είναι εξαιρετικό στις τάξεις της ομάδας.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός μάχης ο Τσολακίδης.

ΑΡΗΣ: Την έκτη του νίκη (μαζί με το άνευ αγώνος τρίποντο επί του Αχαρναϊκού) θέλει να πάρει ο Άρης και να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του. Την περασμένη εβδομάδα οι κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμεινε ο τραυματίας Κάσσος.

Παναιγιάλειος - ΑΕ Σπάρτης
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Την πρώτη του νίκη μετά από εννέα παιχνίδια (χωρίς να υπολογίζεται το άνευ αγώνος 3-0 επί του Αχαρναϊκού) θέλει να πάρει ο Παναιγιάλειος και να ανασάνει βαθμολογικά. Οι «μελανόλευκοι» προέρχονται από την ήττα με 1-3 από τη Βέροια.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Γκούμας, οι τραυματίες Δοξάκης, Κάναλς, Τσουρής, οι Καρακίτσος, Σακελλαρόπουλος, οι οποίοι αγωνίστηκαν με την Κ-20, καθώς και ο Τεμπερεκίδης.

ΣΠΑΡΤΗ: Να αφήσει πίσω της την ήττα από τον ΟΦΗ με 0-3, που συνδυάστηκε με τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση στο γήπεδό της, θέλει η Σπάρτη κόιντρα στον Παναιγιάλειο, στο ντεμπούτο του Σάκη Θεοδοσιάδη στην πάγκο της. Εκτός έδρας η Λάκωνες προέρχονται από τρεις ήττες και μία ισοπαλία.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Τιμωρημένος ο Παναγιώτου και τραυματίας ο Μπαρέττας.

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΓΣ Δόξα Δράμας
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Στα θετικά αποτελέσματα θα προσπαθήσει να επανέλθει η Αναγέννηση Καρδίτσας, που προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Την προηγούμενη εβδομάδα η ΑΣΑ ηττήθηκε με 0-3 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Χωρις αγωνιστικά προβλήματα οι γηπεδούχοι.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Με καλή ψυχολογία οι «μαυραετοί», μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Πανσερραϊκού με 3-1. Μόλις ένα «διπλό» μετρά η Δόξα στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, έχοντας απολογισμό δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός μάχης οι Σπυρόπουλος, Στεφάνοβιτς και Τζόκιτς.

ΟΦΗ - Πανσερραϊκός
ΟΦΗ: Στη δεύτερη θέση θέλει να ανέβει και πάλι ο ΟΦΗ, που διανύει περίοδο φορμαρίσματος. Από το εκτός έδρας 3-0 προέρχονται οι Κρητικοί κόντρα στη Σπάρτη, την περασμένη εβδομάδα.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Θα απουσιάσουν ο Νάστος, που λείπει με άδεια, καθώς και οι ανέτοιμοι Λεάλ και Κοιλιάρας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Σε κακή κατάσταση οι Σερραίοι, που αγνοούν τη νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Αυτό έφερε την αντίδραση της διοίκησης, που ενημέρωσε τους Βοσκόπουλο, Ιωαννίδη, Γκούρτσα, Τσιμίκα, Ρούτση και Ρίστιτς ότι θα προπονούνται μόνοι τους. Την περασμένη εβδομάδα ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με 1-3 από τη Δόξα στη Δράμα.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Σε... καραντίνα οι Ρίστιτς, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Γκούρτσας, Ρούτσης και Ιωαννίδης, ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί και οι Στέβιτς, Πόζογλου και Ρούντοβιτς.
Με στοιχεία απο liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου