Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Το Σαββατοκύριακο το Final Four του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ και η απονομή των Κορασίδων του Πιερικού Αρχελάου

- Πιερικός Αρχέλαος - Φίλιππο Βέροιας και ΑΓΕ Πιερίας - ΑΟΚ Βέροιας οι δύο ημιτελικοί
- Το Σάββατο η απονομή του Κυπέλλου στις Κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου
- Στην προπόνηση της Εθνικής Κορασίδων η Ξανθίππη Καρατάσιου
Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 θα διεξαχθεί το Final Four του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου, όπου ο Πιερικός Αρχέλαος θα διεκδικήσει τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο και τον έκτο στα επτά τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, στις 20:00 θα αντιμετωπίσει τον Φίλιππο Βέροιας, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στον Β' όμιλο με συνολικό απολογισμό δέκα νίκες και μόλις μία ήττα.
Θυμίζουμε ότι ο Πιερικός Αρχέλαος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον Α' όμιλο με οκτώ νίκες και δύο ήττες και αν νικήσει στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 19:00 το νικητή του ζευγαριού ΑΓΕ Πιερίας - ΑΟΚ Βέροιας στο τελικό της διοργάνωσης.

Όπως ανακοίνωσε η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:45 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου θα γίνει η απονομή του Κυπέλλου, των μεταλλίων και των διπλωμάτων στην Πρωταθλήτρια ομάδα Κορασίδων, ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, για την αγωνιστική περίοδο 2017/8.
Στην προπόνηση της Εθνικής Κορασίδων η Ξανθίππη Καρατάσιου

Η αθλήτρια του Πιερικού Ξανθίππη Καρατάσιου κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή, Δημήτρη Μπακογιώργο, στην προπόνηση του κλιμακίου βορρά της Εθνικής Κορασίδων, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ώρα 09:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Β'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου