Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: "Είναι πολύ άσχημο να μιλάς μετά από κάποιον προπονητή ο οποίος φεύγει"

Ο Απόστολος Χατζόπουλος μίλησε για λογαριασμό του τεχνικού επιτελείου του Αιγινιακού μετά το 0-0 με τον ΑΟ Τρίκαλα.  Ιδανική χαρακτήρισε την ισοπαλία που πήρε ο Αιγινιακός απέναντι στα Τρίκαλα ο Απόστολος Χατζόπουλος που μίλησε στην συνέντευξη Τύπου. Ο Απόστολος Χατζόπουλος μίλησε μετά το 0-0 του Αιγινιακού με τα Τρίκαλα για λογαριασμό του τεχνικού επιτελείου της ομάδας της Πιερίας και τόνισε πως έκλεισε ιδανικά ο δύσκολος μήνας με αυτή την ισοπαλία κόντρα στην θεσσαλική ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου:



«Είναι πολύ άσχημο να μιλάς μετά από κάποιον προπονητή ο οποίος φεύγει, γιατί είναι δύσκολο το επάγγελμα μας. Εμείς τελειώσαμε με αυτό το παιχνίδι έναν μήνα που ήταν πάρα πολύ δύσκολος για εμάς. Είχαμε πάρα πολλές δοκιμές παικτών και δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε καλά για τα παιχνίδια. Δεν ήταν εύκολο επειδή η ομάδα ερχόταν από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα και εμφάνιση μέσα στον Κισσαμικό. Σήμερα πιστεύω ότι τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα απέναντι σε έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο, ειδικά από τη μέση και μπροστά.

Πιστεύω ότι αυτός ο βαθμός θα μας δώσει ψυχολογία για τα επόμενα δύο παιχνίδια με την Καλλιθέα και τον Εργοτέλη που θεωρητικά είναι πιο βατά για εμάς ώστε να πάρουμε βαθμούς. Εύχομαι καλή συνέχεια για τον κόουτς στην καριέρα του».
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου