Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο χορός του ΓΑΣ Σβορώνου!

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα και κέφι επικράτησε στον ετήσιο χορό του ΓΑΣ Σβορώνου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην αίθουσα δεξιώσεων "Πιερίδα Palace". Τόσο η ανδρική ομάδα, όσο και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε μια όμορφη εκδήλωση, στην οποία παραυρέθηκαν μαζικά οι φίλοι που αγαπούν και βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Η διοίκηση του συλλόγου τίμησε κάποιους ανθρώπους που στο παρελθόν πρόσφεραν απο διάφορα διοικητικά πόστα στην ομάδα του Σβορώνου.
Οι κύριοι Γιάννης Σιούντας, Γιάννης Παπατολίκας, Γιώργος Σαρρής, Αθανάσιος Γουλιόπουλος, Αθανάσιος Μπουρνάκας, Γεώργιος Τσέρκας, Πασχάλης Τσελεπής και Νικόλαος Σιμώνης, παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στον σύλλογο.


Τα τυχερά νομίσματα στις βασιλόπιτες της ανδρικής ομάδας, έπεσαν στους ποδοσφαιριστές Οδυσσέα Κουκάρα και Χρήστο Φορτομάρη.

Τέλος, οι άνθρωποι της διοίκησης του ΓΑΣ Σβορώνου, θέλουν να ευχαριστήσουν τον κ. Νικόλαο Σιμώνη για την προσφορά του στην ομάδα, δωρίζοντας όλες τις βασιλόπιτες στα τμήματα του συλλόγου.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του την εκδήλωση καθώς και όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της!
Θερμοεπιλογές-Βασίλειος Μπέλπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου