Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ - Σε μια "Ολυμπιάδα" ήθους, πολλοί απο εσάς σίγουρα θα τερματίζατε τελευταίοι!

Η Επιτροπή Αγώνα Κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη, δεν έχει εγκαταλείψει τον αγώνα της όπως πολλοί θα ήθελαν να συμβεί. Η Επιτροπή αυτή δεν υπήρξε ένα περιστασιακό επαναστατικό χόμπυ, ούτε και ένα πολιτικό έλκηθρο για κανένα από τα μέλη της. Δεν επικαλούμαστε την αγάπη μας για το περιβάλλον προκειμένου να μοστράρουμε στη βιτρίνα μας πολιτικά πρόσωπα. Η Επιτροπή Αγώνα Κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη, θα βρίσκεται εδώ, έως ότου βεβαιωθεί ότι το κατάπτυστο αυτό Αιολικό έκτρωμα το οποίο ο δήμαρχος Κατερίνης "ανάγκασε" τους δημοτικούς του συμβούλους να ψηφίσουν δε θα πραγματοποιηθεί. 
Δεν ξεχνάμε ούτε όλα όσα συνέβησαν στο περιβόητο εκείνο δημοτικό συμβούλιο, ούτε τις προκλήσεις εκ μέρους της διοίκησης Χιονίδη, ούτε τα πρόσωπα όλων εκείνων οι οποίοι μπαινόβγαιναν στο γραφείο του δημάρχου.

   Δυστυχώς η υποκρισία στην πόλη μας περισσεύει κι ενώ μερικοί και μερικές επικαλούμενοι το πολιτικό ήθος και τον πολιτικό τους πολιτισμό θίγονται και προσβάλλονται από όλα όσα ακούγονται στη βουλή, η δεξιά "αριστεία" τους και οι σχέσεις τους με το δήμαρχο και με το κόμμα, δεν τους επιτρέπει να προφυλάξουν την ίδια τους την πόλη από όλα εκείνα τα οποία ακούγονται στα δημοτικά συμβούλια.  Σε μια "Ολυμπιάδα" ήθους, πολλοί από εσάς σίγουρα θα τερμάτιζατε τελευταίοι.

   Η Επιτροπή Αγώνα Κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη με το παρακάτω βίντεο θα ήθελε να θυμίσει στον Πιερικό Λαό τα σημεία εκείνα του βουνού στα οποία η διοίκηση Χιονίδη επέτρεψε να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες.

Θα μας έχετε πάντα πολιτικά και ηθικά απέναντί σας, όλοι όσοι υπογράψατε για την καταστροφή του βουνού.
Δείτε τα σημεία που θα τοποθετηθούν οι 11 ανεμογεννήτριες στα Πιέρια Όρη, στο παρακάτω βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=LgtqEl_25dM&t=57s

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου