Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Πέρασαν «σαν άνεμος» από την Ημαθία οι Νεφέλες…

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β΄ Εθνικής Γυναικών, επανήλθαν οι Νεφέλες που νίκησαν εκτός έδρας με 0-3 τον Αγροτικό Αστέρα Ημαθίας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μύθυμη είχε εξαιρετικό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μέσα σε έντονη βροχόπτωση σε λασπώδη αγωνιστικό χώρο και χαμένο πέναλτι στο α΄μέρος.

Στην Αγία Βαρβάρα της Ημαθίας, εκεί που δυσκολεύτηκε και εν τέλει ηττήθηκε το πρώτο φαβορί του ομίλου η Προοδευτική Περάματος, οι Νεφέλες σκόρπησαν με τρία τέρματα (0-3) την «παθιασμένη» ομάδα του Αγροτικού Αστέρα που το πάλεψε μέχρι τέλος.
Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Το γκόλ στην επανάληψη της Αγαθής Ασσιχίδου διευκόλυνε τα πράγματα για τις Κατερινιώτισες, οι οποίες στο πρώτο από τα δυο τελευταία καθοριστικά τους παιχνίδια (ακολουθεί η τελευταία εντός έδρας αγωνιστική με τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας την Κυριακή 4/3), βρήκαν άλλες δυο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα με τις Ιφιγένεια Τριγωντζή και Βαγγελίτσα Καραγιαννίδου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καρυπίδης Μιχαήλ, με βοηθούς τις Κουπαράνη Μαρία και Τσαλγίνη Χρυσή.

Οι συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Κανελλάκη, Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Στρίμπα, Κιουταχιάλη, Τσούκα (70΄Κασιανίδου), Φέιμ, Παπαδοπούλου, Καλαϊτζόγλου (55΄Δρενοβιάδου), Ζαφειριάδου (60΄Μουρατίδου), Τσιοχάρη (65΄Δεληγιαννίδου)

ΑΠΣ ΝΕΦΕΛΕΣ: Αργυροπούλου, Μιχαηλίδου Ε, Ασσιχίδου, Μιχαηλίδου Π (85΄Παπάζογλου), Σκαμπαρδώνη, Νιχαηλίδου Μ-Α, Καλογεροπούλου, Τριγωντζή (89΄Χατζηδάκη), Καπέτα (55΄Κουκουστρίκα), Καραγιαννίδου, Κόλτση (76΄Ναβροζίδου)
Ρεπορτάζ-φωτο: Νίκος Γκιμπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου