Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Δύσκολη έξοδος για την Καρίτσα που ελπίζει!

Αποφασισμένη για το θετικό αποτέλεσμα εκστρατεύει η ΑΕ Καρίτσας στην Αριδαία όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αλμωπό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής για τον 2ο όμιλο. Η ΑΕΚ διψά για το τρίποντο την Κυριακή γνωρίζοντας όμως την υπεροπλία του αντιπάλου της που φέτος είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος με την ομάδα της Αριδαίας να παρουσιάζεται απο το ξεκίνημα χωρίς σκαμπανεβάσματα και να είναι απο τις σταθερές του ομίλου.

Το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας για την ΑΕ Καρίτσας που στα δύσκολα "βγάζει" σπουδαία αντανακλαστικά και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα.
Η κούραση που βγήκε την περασμένη αγωνιστική πρέπει να ξεπεραστεί απο το τεχνικό τομ που οφείλει να διαχειριστεί το έμψυχο υλικό με ποιό δημιουργικό τρόπο.

 Διοίκηση της ΑΕΚ ενίσχυσε την ομάδα με έτοιμους παίκτες και πρέπει τώρα βγεί μια περίσεια δυναμική που θα την φέρει σε τροχιά σωτηρίας.
Οι φίλαθλοι της ΑΕ Καρίτσας που φέτος είναι κοντά στην ομάδα την Κυριακή θα την ενισχύσουν με την παρουσία τους στην Αριδαία και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τους παίκτες στην προσπάθεια τους για την νίκη.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου