Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Διακρίσεις για τους σκοπευτές του Αρχελάου στους αγώνες πρόκρισης εθνικής ομάδας

Άστραψε και βρόντηξε με τις επιδόσεις της η ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΟΝΟΓΛΟΥ στο αεροβόλο τουφέκι γυναικών στο δεύτερο διπλό κατά σειρά αγώνα πρόκρισης επίλεκτων σκοπευτών που πραγματοποιήθηκε στις 10-11/02/2018 στο σκοπευτήριο Ελευσίνας.
Εντυπωσίασε, καταρρίπτοντας και τις δύο μέρες το δικό της Πανελλήνιο ρεκόρ (614,3) με επιδόσεις 615,9/654 την πρώτη και 618,5 /654 την δεύτερη , αυτονόητα κατέλαβε την πρώτη θέση.

«Είναι μια ικανότατη σκοπεύτρια. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στην αξία και την αγωνιστικότητά της. Η ομάδα της οφείλει πολλά, πάντα παρούσα όταν τη χρειαζόμαστε ,μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν αγωνίζεται μαζί μας και αποτελεί σημείο αναφοράς για τις νεότερες σκοπεύτριες» μας δήλωσε ο προπονητής της Γ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ.


Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΣΧΗ συνεχίζει να ζει το όνειρό της με δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων ισοφαρίζοντας την δική της προηγούμενη επίδοση(545/600) , που και γι αυτή είναι η υψηλότερη της κατηγορίας.

Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ αν και δεν κατάφερε να προσεγγίσει το 613,2 /654 που είναι το δικό της ατομικό με χαμηλότερες αλλά σταθερές επιδόσεις στο αεροβόλο τουφέκι νεανίδων κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου