Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Ο Σάκης Παπαβασιλείου κέρδισε τον Νίκο Θεοδοσιάδη!

Παπαβασιλείου: Πάντα στην τσίτα – Θεοδοσιάδης: Γκολ σε καθοριστικό σημείο
Δεν εφησυχάζει, παρά τη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας ο Σάκης Παπαβασιλείου. Στα καθοριστικά σημεία που δέχτηκε γκολ η ομάδα του, στάθηκε ο Νίκος Θεοδοσιάδης.
«Θα ξεκινήσω διαφορετικά την συνέντευξη για να πως τα καλύτερα λόγια, για την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας, τους φίλους μου Νίκο Θεοδοσιάδη και Γ. Κούρτογλου, οι οποίοι έχουν καταπληκτική δουλειά στην ομάδα τους», είπε στην αρχή της καθιερωμένης συνέντευξης, ο προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης, Σάκης Παπαβασίλειου.

Για να συνεχίσει: «Ήμασταν πολύ καλοί στην αρχή και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, δείξαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, με δέκα τέσσερις έως δέκα πέντε τελικές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία».

Για την συνέχεια, είπε: «Πρέπει να δουλέψουμε στα τελειώματα των φάσεων. Ακόμη κρούω το καμπανάκι του κινδύνου, διότι δεν τελείωσε τίποτα ακόμη και ότι πρέπει να είμαστε πάντα «στην τσίτα». Πρέπει να φέρουμε γρήγορα και θετικά αποτελέσματα, για να φτάσουμε όσο πιό κοντά στην κορυφή».

Σε ερώτηση που του τέθηκε, αναφορικά με τα νέα παιδιά της ομάδας, επεσήμανε ότι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ο ανταγωνισμός είναι θεμιτός και να μην επαναπαυτεί κανένας, στην πορεία…

 «Είναι μεγάλη η χαρά μου, που ήρθα και πάλι στην Άρτα και είδα φίλους, οι οποίοι τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση, στο πρόσωπό μου… Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, που πέρυσι συνέβαλα κι εγώ για να βγει η ομάδα δεύτερη και ν’ αγωνίζεται φέτος στην Β’ Εθνική», είπε ξεκινώντας τι δηλώσεις του ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Νίκος Θεοδοσιάδης, που πέρυσι καθόταν στον πάγκο της ομάδας της Άρτας…

Για τον αγώνα είπε: «Είχα επισημάνει στους παίχτες του, ότι η ΑΕ Καραϊσκάκης, είναι καλή ομάδα και πολύ καλύτερη στα στημένα… Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησα ν’ αλλάξω την μορφή του αγώνα, περνώντας και δεύτερο επιθετικό, αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε, γιατί δεχτήκαμε το γκολ στο πιό καθοριστικό σημείο».

Καταλήγοντας ο τεχνικός του Απόλλωνα επεσήμανε πως «πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βάλουμε το κεφάλι κάτω να δουλέψουμε».

Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Θοδωρής Λουκάς, είπε πως «η ομάδα του Καραϊσκάκη είναι πολύ καλή. Όπως είπε και ο προπονητής μας, προσπαθήσαμε να γίνουμε πιό επιθετικοί με τις αλλαγές, αλλά δεν τα καταφέραμε».
Πηγή: epithesi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου