Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Θα κοιτάξουμε αυτό το θηρίο που λέγεται Άρης στα μάτια!

Ο Βασίλης Ζήρνας δήλωσε ότι ο Αιγινιακός «χτυπάει» στα ίσια όλα τα παιχνίδια.
Ο πρόεδρος του Αιγινιακού Βασίλης Ζήρνας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio 92.8 για τον αγώνα της Κυριακής (25/2) με τον Άρη, για τη διοίκησή του στην ομάδα της βόρειας Πιερίας, αλλά και για όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν γι' αυτή τον τελευταίο καιρό...

Για το πότε άρχισε να διοικεί στον Αιγινιακό:
«Έχουμε αναλάβει μετά την 4η αγωνιστική. Προσπαθούμε με έργα, όχι με λόγια. Πήραμε ένα πολύ βαρύ φορτίο».

Αν είναι ο μόνος παράγοντας στον Αιγινιακό:
«Την ομάδα την τρέχω εγώ. Είμαι με άλλους δυο επιχειρηματίες από τη Γερμανία, ο ένας είναι μόνιμα εκεί και άλλος ανεβοκατεβαίνει στην Αθήνα. Εμείς οι τρεις είμαστε».

Πώς ασχοληθήκατε με το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Εγώ ήμουν στον χώρο. Έπαιζα μπάλα και αργότερα ασχολήθηκα σαν μάνατζερ με ποδοσφαιριστές. Ετσι προέκυψε επαγγελματικά μαζί με τους άλλους δύο και προκρίθηκε η θέση του Αιγινιακού. Ήταν λίγα τα χρέη σχετικά και πήρα την απόφαση να ασχοληθούμε».

Αν περίμενε χειρότερα τα πράγματα στην ομάδα:
«Είδαμε κάποια πράγματα διαφορετικά στο οικονομικό, αλλά από τη μέρα που αναλάβαμε έδειξε η ομάδα ότι θα τα καταφέρει στην κατηγορία. Είναι δύσκολα και ελπίζω να αντεπεξέλθουμε».

Για τον αγώνα με τον Άρη:
«Ο Άρης είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και η θέση της είναι για την Σούπερ Λίγκα. Είναι ιστορική ομάδα, οι συγκυρίες την έχουν φέρει να είναι σε αυτή την κατηγορία και αγωνιστικά έδειξε ότι είναι από τις καλύτερες. Έχουν κάνει καλή δουλειά και φαίνεται αυτό. Ό,τι και να πεις είναι λίγο.

Εμείς θα φιλοξενήσουμε τον Άρη στο Αιγίνιο, είναι περισσότεροι Αρειανοί εδώ, ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας. Θα κοιτάξουμε αυτό το θηρίο που λέγεται Άρης στα μάτια, θα προσπαθήσουμε να φιλοξενήσουμε όσους περισσότερους φιλάθλους μπορούμε στο γήπεδο. Τώρα αν μια τόσο μεγάλη ομάδα έρχεται στην έδρα μας είναι μεγάλη υπόθεση».
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου