Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Διονύσης Οικονόμου: Διακόπτουμε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Ευχαριστώ τον Αχιλλέα!

Ο Διονύσης Οικονόμου αποχώρησε απο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Οι δυο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους και ο νεαρός Κατερινιώτης τεχνικός, θέλησε μέσω του Pieriasport να ευχαριστήσει τον Αχιλλέα και όσους συνεργάστηκε στην ομάδα της Νεοκαισάρειας.
Το βέβαιο είναι ότι μεγάλο κομμάτι της πρωτιάς του Αχιλλέα στο πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας, πιστώνεται στην καλή δουλειά και τη σωστή διαχείριση του Διονύση Οικονόμου, ο οποίος είναι σίγουρο πως δε θα αργήσει να βρεί το νέο του ποδοσφαιρικό προορισμό!

Η δήλωση του στο Pieriasport:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που  με επέλεξε για προπονητή της το καλοκαίρι! Για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους διακόπτουμε την συνεργασία μας εδώ! Χαίρομαι ιδιαίτερα που είχα την τύχη να προπονήσω εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που όλοι ανεξαιρέτως είναι καταπληκτικοί άνθρωποι!
Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς για την προσπάθειά τους και στον άψογο συνεργάτη-γυμναστή -φίλο Μιχάλη Καρυπίδη! Εύχομαι ανάλογη συνέχεια και υγεία σε όλους! Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον αδερφό μου Οικονόμου Γιώργο που το καλοκαίρι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο να στηθεί αυτή η ομάδα αφού είχαμε μόνο 3 δελτία όταν ανέλαβα!
Ευχαριστώ και εσένα Μπάμπη Πεΐδη για τη συνεισφορά σου στο Πιερικό ποδόσφαιρο!"

1 σχόλιο: