Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - ΑΟΠ Κηφισιάς 7 μ.μ. μεγάλο ντέρμπι στο κλειστό του Αιγινίου!

Ντέρμπι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την 8αδα θα γίνει στο Αιγίνιο όπου η τοπική Νίκη και η Κηφισιά θα παλέψουν για τους βαθμούς της νίκης που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την είσοδο στη 8αδα. (17η αγωνιστική, 17/2, 19.00, Διαιτητές: Θεμελής, Δανιηλίδου).
Η Νίκη Αιγινίου έχει 21 βαθμούς και μοιράζεται την 7η θέση με τον Εθνικό Πειραιώς και προέρχεται από δύο ήττες με Ολυμπιακό και Ηρακλή αλλά με καλές εμφανίσεις.
Ακολουθούν στη βαθμολογία Παμβοχαϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Παναθηναϊκός και δεν αισθάνεται ασφάλεια για την 8αδα και για αυτό ο αγώνας έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ομάδα της Πιερίας που θα στηριχτεί στους φορμαρισμένους ακραίους της Μαυροβουνιώτη, Παπαδόπουλο. Στον Α΄γύρο η Νίκη είχε νικήσει στην Κηφισιά 3-1 σετ και συνεπώς εάν πάρει πάλι τρίποντο θα ισοβαθμήσει με την Κηφισιά και θα έχει το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας.

Ο ακραίος της Νίκης Αιγινίου Αργύρης Μαυροβουνιώτης δήλωσε: «Είναι από τα ματς κλειδιά για την είσοδο μας στην 8αδα. Στον Α΄γύρο δείξαμε πως μπορούμε να νικήσουμε την Κηφισιά. Από τον πρώτο αγώνα έχουν αλλάξει ορισμένα παράγματα προς το καλύτερο και στις δύο ομάδες οπότε σίγουρα θα γίνει μεγάλη και αμφίρροπη μάχη αλλά πιστεύω πως εμείς θα είμαστε νικητές. Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση και αυτό το δείξαμε και στα δύο ματς που χάσαμε με Ολυμπιακό και Ηρακλή».

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς ξεπέρασε γρήγορα τον αποκλεισμό από το κύπελλο νικώντας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης 3-1 σετ. Είναι στην 6η θέση με 24 βαθμούς και θέλει νίκη για να πατήσει γερά στην 6αδα και να δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας. Το ιδανικό για την ομάδα του Κώστα
Αρσενιάδη θα είναι να πάρει και τη διαφορά για την περίπτωση ισοβαθμίας. Ο έμπειρος τεχνικός Κώστας Αρσενιάδης έχει τονίσει στους παίκτες του πως η 8αδα πιθανότατα να κριθεί πάνω από τους 30 βαθμούς και για αυτό είναι σημαντικό να πάρει τουλάχιστον τρεις νίκες στα ματς που απομένουν.
Ο ακραίος της Κηφισιάς Γιάννης Παπαδόπουλος είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολη έδρα. Η Νίκη δεν έχει σοβαρές αδυναμίες και αυτό μας δυσκολεύει.
Στον Α΄γύρο είχαμε αιφνιδιαστεί από τη Νίκη αλλά τώρα έχουμε καλύτερη εικόνα για τον αντίπαλο μας. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Επιστροφή σε πλήρη δράση του Νικήτα Εφραιμίδη θα μας δυναμώσει. Θέλουμε να πάρουμε βαθμούς που θα μας βοηθήσουν σε ένα καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ αλλά και για να απομακρυνθούμε από τις επικίνδυνες θέσεις.

Volley league «Πάμε Στοίχημα»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17η αγωνιστική)

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Γυμναστήριο Κανήθου 19.00: ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας - ΠΑΟΚ

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Σκριμπώνης, Βαρατάσης. Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Γυμναστήριο Μίκρας 17.00 (ΕΡΤ2): Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Δεληκωστίδης, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Καρακούλια.

Γυμναστήριο Ερμούπολης Σύρου 19.00: ΑΟ Φοίνικας Σύρου - ΟΦΠΦ Εθνικός Πειραιά

Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Λεμ., Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης, Γραμματεία: Κούτρα.

Γυμναστήριο Αιγινίου 19.00: ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - ΑΟΠ Κηφισιάς

Διαιτητές: Θεμελής, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Χανός, Χριστοφορίδη, Γραμματεία: Ψάρρα.

Γυμναστήριο Μιχ.Παρασκευόπουλος 16.30: ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση (ο αγώνας αρχικά είχε προγραμματιστεί την Κυριακή 18/2)

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος Δ., Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Σαρμίδης, Τονονίδης, Γραμματεία: Χειμωνάς.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Γυμναστήριο Μετς 16.30 (ΕΡΤ2): Παναθηναϊκός - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός (ο αγώνας αρχικά είχε προγραμματιστεί το Σάββατο 17/2)

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Ονόπας, Παρατηρητές: Πέρρος, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Κουρπανίδης, Γραμματεία: Παπασηφάκη.
Πηγή: volleyleague.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου