Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Πέρασαν ΑΕΚ, Λάρισα και Πανιώνιος. Σήμερα βγαίνει ο 4ος των ημιτελικών

Ο Πανιώνιος είναι η τρίτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, από τη σειρά με τη Λαμία. Το αθηναϊκό συγκρότημα μετέβη στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για να υπερασπιστεί το 1-0 της Νέας Σμύρνης και έφυγε έχοντας επιβληθεί με 4-1 (17΄, 55΄ Ντουρμισάι, 31΄ Μασούρας, 90΄+2 Λάμπρου - 40΄ Βάντερσον) απέναντι στη γηπεδούχο, που δεν κατόρθωσε να προκριθεί για δεύτερη φορά στην Ιστορία της στους «τέσσερις».

Ετσι, μέχρι στιγμής έχουν προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, η ΑΕΚ, η Λάρισα, ο Πανιώνιος και σήμερα... σφραγίζει το εισιτήριο του ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο.
Στους αγώνες-ρεβάνς των προημτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:


ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-1

Λαμία-Πανιώνιος 21:45

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 8/2

 Νωρίτερα η ΑΕΚ έγινε η δεύτερη (χρονικά) ομάδα που προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Τρεις ημέρες μετά το «διπλό» επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα, η Ένωση νίκησε 2-1 (57΄ Χριστοδουλόπουλος, 73΄ Αραούχο - 83΄ Ταχτσίδης) τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου και σε συνδυασμό με το 0-0 στο Φάληρο πήρε πανηγυρική πρόκριση στους «τέσσερις» της διοργάνωσης.

Με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο (19:30), στο γήπεδο του Περιστερίου, ολοκληρώνονται τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και θα προκύψει και η τέταρτη ομάδα της επόμενης φάσης. Εκεί, όπου βρίσκονται από χθες η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος και η Λάρισα.
Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι το φαβορί για την πρόκριση, όχι μόνο λόγω της αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, αλλά και με το 2-0, σκορ με το οποίο είχε επικρατήσει στην πρώτη αναμέτρηση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ άφησε εκτός αποστολής τον Πρίγιοβιτς, αλλά πήρε μαζί του τον Μουλέν, ο οποίος δεν αποκλείεται, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα, να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (12/2, 11:00) στα γραφεία της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου