Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Δίας Αγ. Δημητρίου - Μακεδονικός Ν. Εφέσου 3-0 Όλα τα λεφτά το πρώτο 10λεπτο του αγώνα! (φωτο)

Δέκα λεπτά ήταν αρκετά για να πάρει τους 3 βαθμούς η ομάδα του ΔΊΑ και παράλληλα να κρατήσει για ακόμη ένα παιχνίδι το αήττητο της έδρας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και με 3 γκολ στα πρώτα 10 λεπτά κατάφεραν να κόψουν τα φτερά των παικτών του μακεδονικού για κάτι παραπάνω.
Μόλις στο 3' με κεφάλια από κόρνερ ο Καϊμακαμης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στο 6' ο Κατσαβάκης με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων ενώ στο 10' μ ένα υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ στην κίνηση ο Μανίκας έγραψε το 3-0 δίνοντας από νωρίς διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν ποιο δυναμικά δημιουργώντας εκατέρωθεν φάσεις μπροστά στις 2 εστίες έχοντας από 1 χαμένο πέναλτι στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης. Μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες για τις 2 ομάδες στο 80' η ομάδα του ΔΊΑ κέρδισε πέναλτι με τον εκτελεστή του ΔΊΑ ωστόσο να μην σημαδεύει σωστά και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Ενώ λίγο πριν το 90' οι φιλοξενούμενοι έπειτα από φάση μέσα την περιοχή κέρδισαν πέναλτι που θα τους έδινε την ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της τιμής αλλά με τον Παπανικολάου, ο οποίος ειχε ήδη 3 σημαντικοτατες επεμβάσεις στο 2ο ημίχρονο, να πέφτει στην σωστή γωνία και να αποκρούει το πέναλτι κρατούνται το 3-0 του πρώτου δεκαλέπτου το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητές οι κ.κ. Γιαμουζης, Καρασαριδης, Χαλκίδης.

ΔΙΑΣ: Παπανικολάου Στ. Κυπαρίσσης. Κάτσιγιαννης Κ. Καιμακαμης. Μπουρονικος Β. Τριαντάφυλλου. Ζερβας Α. Τσαουσης. Μανικας. Τσιριμπασης. Κατσάβακης. Καρακουσης. Ζερβας Δ(40) Κάτσιγιαννης Δ(29). Κυπαρίσσης Γ. Μανικας Α(50). Κυπαρίσσης Δ. Παπανικολάου Δαν. (75)

Μακεδονικός: Χατζειπιδης. Δερμητζογλου Α. Δερμητζογλου Δ. Πεΐδης Χ. Πριονας. Ξινοπουλος. Καποδίστριας. Μαλιωρας. Τοσκας. Βάρμαζης. Παρασκευαιδης. Χατζηιωάννου(55). Κόκκινας.
Απο ΔΙΑ Αγίου Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου