Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή βασιλόπιτας Σ.Φ.Π οι "Μελανόλευκοι" 2018! (φωτο)

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2018
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΟΙ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για μία ακόμη χρονιά το κόψιμο της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Φιλάθλων Πιερικού οι «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ», την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στις 21:30 στα γραφεία του. Ένα γεγονός που καταφέρνει κάθε χρόνο να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου και να θυμίσει σε όλους ότι ο Πιερικός υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, όσο θα είναι συσπειρωμένος ο λαός του.
Σε ένα περιβάλλον άκρως Πιερικό που περιλάμβανε μέλη του συνδέσμου, αγνούς φιλάθλους της ομάδας, δημοσιογράφους της πόλης, παλιούς και νέους παράγοντες της ομάδας, διοικητικά μέλη του Σ.Φ.Κ ο «Πιερικός», καθώς και ποδοσφαιριστές της, το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του συνδέσμου οργάνωσε μία βραδιά με πλούσιο φαγητό, ποτό και αναμνήσεις.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τον λόγο πήρε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων (ΥΔΣ) Αντώνης Μπάσδρας και ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου Λάζαρος Γαζέτης. Πιο συγκεκριμένα τα μέλη μιλήσανε στον κόσμο πριν την κοπή της πίτας.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων αναφέρθηκε λέγοντας : “Ο σύνδεσμος που δημιουργήθηκε μία χρονιά που ο μεγάλος ΠΙΕΡΙΚΟΣ έδειχνε πως θα επέστρεφε στην θέση που του αξίζει, την Α’ Εθνική κατηγορία. Ωστόσο η κακή οικονομική κατάσταση της χώρας και των γενικότερων συγκύριων γύρω από την ομάδα την οδήγησαν να παλεύει για κάτι που φαινόταν ότι θα έμοιαζε ως μία κακή ανάμνηση, την σωτηρία πριν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Παρόλα αυτά οι Μελανόλευκοι συνεχίζουν να υπάρχουν και θα υπάρχουν! Η αιτία που δίνει δύναμη σε όλη αυτή την παρέα που ξεκίνησε το 2007 είναι η αξία του μεγάλου αντιπροσωπευτικού μας συλλόγου. Δεν νοείται η Κατερίνη να έχει συνδέσμους άλλων ομάδων και ο Πιερικός να είναι ορφανός. Δεν ταιριάζει σε εμάς, στην ιδιοσυγκρασία μας, στην ιστορία μας να επιτρέψουμε να χαθεί αυτό που δημιουργήσαμε για τον Πιερικό. Θα συνεχίσουμε όσο μπορούμε να κρατάμε την φλόγα, ελπίζοντας ότι ο άρχοντας του Βορρά θα επιστρέψει. Η παρουσία μας στο γήπεδο αποδυναμώθηκε. Εμείς ήμασταν αυτοί που γεμίζαμε πέταλα και κερκίδες, εμείς ήμασταν αυτοί που δώσαμε φωνή και ταυτότητα στην κερκίδα του Πιερικού. Πολύ ίσως να μας κρίνεται αυστηρά, αλλά πάντα αυστηρά κρινόμασταν και έτσι καταφέρναμε να γίνουμε καλύτεροι. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί ξανά όταν ο γίγαντας θα ζωντανέψει. Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη σας και την παρουσία σας.”

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου Λάζαρος Γαζέτης : “Είναι μεγάλη μας τιμή που για μια ακόμα χρονιά βρισκόμαστε όλοι μαζί σε ένα τόσο έντονα ΠΙΕΡΙΚΟ στέκι. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που βρίσκομαι επί 11 χρόνια δίπλα σε ανθρώπους που πραγματικά αγαπάνε την ομάδα μας και το αποδεικνύουν σε κάθε τους κίνηση. Ίσως οι εποχές να μας έχουν αποδυναμώσει στην κερκίδα, όπως είπε ο Αντώνης, αλλά εμείς παραμένουμε εδώ και ο σύνδεσμος κάθε μέρα παραμένει ανοικτός για όλους. Την ίδια ώρα που ομάδες με πολύχρονη συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία αδυνατούν να υποστηρίξουν τοπικό σύνδεσμο, εμείς παλεύουμε μέσα στις αντιξοότητες.


Για όλη αυτή την εκδήλωση χρειάστηκαν πολλοί. Μπορεί να μην είμαστε κάθε Κυριακή στην κερκίδα, αλλά αυτό που καταλαβαίνω εγώ σαν Λάζος μετά το σημερινό, είναι ότι θα είμαστε ξανά μία γροθιά όταν η ομάδα θα το χρειαστεί. Το αποδεικνύουμε τώρα, το αποδείξαμε και το καλοκαίρι. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας, να είμαστε καλά και του χρόνου πάλι όλοι μαζί και περισσότεροι. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ… ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ!”

Την βραδιά ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας.
Κλείνοντας την εκδήλωση, το ΔΣ ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του το γεγονός και ευχήθηκε μια χαρούμενη και υγιή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου