Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ 2018: 17 ΤΕΑΜ και 28 κορυφαίοι αθλητές! LIVE STAGE CLUB Παραλία Κατερίνης!

ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ 2018 
Ώρα ζύγισης : 17:30 μ.μ.
Ώρα έναρξης : 19:00 μ.μ.
Ημερομηνία : 17 Φεβρουαρίου 2018
Τοποθεσία : LIVE STAGE CLUB Παραλία Κατερίνης
Στην μεγάλη βραδιά αναμέτρησης επίλεκτων στους «ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ» το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 στην Κατερίνη και ώρα έναρξης 19:00,  ο διοργανωτής ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ (Κων/νος Χουριδης) φρoντίζει για μια άνευ προηγουμένου θερμή ατμόσφαιρα στο αμφιθεατρικό LIVE STAGE CLUB όπου  μεγάλα ονόματα από τον ελληνικό κόσμο των μεικτών πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων θα δώσουν το παρών τους στο BOXING_ K1rules_ LOW KICK _JU JITSU θα δοθούν ίσες μάχες επι του καναβάτσου. 17 σχολές από την επικράτεια θα ενθουσιάσουν το κοινό της Πιερίας και όχι μόνο.

O ARMAGOS εφορμεί με δύο δυνατούς πυγμάχους κόντρα στους αήττητους του VLADIMIR.Η μεγάλη συνάντηση στο Κ1rules heavyweight του Παναγιώτη Κακμή  (ARMAGOS) απέναντι στο «Τσεκούρι» Αντώνη Κατσουγιαννόπουλο (SIDIROPOULOS TEAM AS MAKEDON VERIAS) θα είναι η έκπληξη της βραδιάς όπως το πολύ δυνατό ζευγάρι Νίκος Καραγιαννίδης απέναντι στον Βαγγέλη Σαρίκα στα +91κ. Ο Θάνος Μισιχρόνης των GLADIATOR ’ S  αντιμετωπίζει τον Άντυ Ντεμίσα (ΑΡΜΑΓΟΣ ΤΕΑΜ)  στα -69κ.

Οι μαχητές Ξάνθης αντιμετωπίζουν τους TITANES Evosmou και  Ο ΑΣ Απόλλων Αλεξ/πολης κατεβαίνει στην Κατερίνη με έναν έμπειρο μαχητή ο οποίος κέρδισε την πρόκριση στο πανευρωπαϊκό με την εθνική Ελλάδος και στους ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ θα σταθεί απέναντι στον δυνατό Μάνγκλι Μπένγκου του ΑΡΗ Θες/νίκης. Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ θα δώσει σκληρή μάχη με τον ATHLOSKILKIS.

Ο  AS CORPUS ARENA του GIORGOU KIOURTIDI σε πρώτη εμφάνιση στην Πιερία με τους θεαματικούς πρωταθλητές του COMBAT  στα -32κ. καθώς δεν απουσιάζει η δυνατή μάχη μεταξύ AS RONIN vs. AS PRETORIANS στο JU JITSU των -70κ..

Την πρωταθλήτρια Άννα Τσομπάνη ΜΠΟΖΙΔΗΣ ΤΕΑΜ θα απολαύσουμε στο γυναικείο ντέρμπι στο LOW KICK απέναντι στην Κατερίνα Τάτση του ΣΚΙΜΠΗ ΤΕΑΜ.

Το Women_Super_Fight στο Κ1rules -52κ. θα δώσει η λίστα των King’s Night που όλοι περιμένουμε. Την δυναμική Αργυρώ Γαλάνη των TITANS TEAΜ ΑLEXIOU εναντίον στο «ΚΑΝΟΝΙ» Αντιγόνη Κονταξή του Spartakos Πατρών Αλεξ. Κάραλης & Χάρης Γκάζης.

Τον επίλογο της βραδιάς THMENIΔΑΙ στην Κατερίνη , το αναμενόμενο “ main event”  στα μαχητικά αθλητικά δρώμενα της Πιερίας θα δώσουν τα αστέρια του Kickboxing Νίκος Πιστικός (PISTIKOS TEAM) απέναντι στον Γιάννη Μυρτέλη στα -83κ. των TITANS TEAM VOLOU του Δημήτρη Αλεξίου.
Εκπρόσωπος Τύπου: Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου