Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Η μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης Ψωμιάδου Μαγδαληνή 2η Πανελληνιονίκης στην πάλη! (φωτο)

Μοιρασμένη λύπη ίσον μισή λύπη, μοιρασμένη χαρά ίσον διπλή χαρά, λέει η σοφία του λαού μας...
Έτσι κι εμείς, καθηγητές και μαθητές του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης, νιώσαμε διπλή χαρά για την επιτυχία της μαθήτριας του σχολείου μας, της Ψωμιάδου Μαγδαληνής του τμήματος Β6, η οποία μοιράστηκε την επιτυχία και τη χαρά της με όλους μας! Μάλιστα στην πρωινή συγκέντρωση ανακοινώθηκε η επιτυχία της και της δόθηκαν συγχαρητήρια ενώπιον του συλλόγου καθηγητών και των συμμαθητών της!

Ποια είναι η επιτυχία της; Πρώτη και μεγαλύτερη ίσως το ότι είναι ένα συγκροτημένο άτομο που ασχολείται πέρα από τα μαθήματά της και με τον αθλητισμό. Και όχι απλώς με τον αθλητισμό, αλλά με τον πρωταθλητισμό!

Απόδειξη περίτρανη των παραπάνω αποτελεί η επίδοσή της στα μαθήματα που είναι άριστη, αλλά και η 2η θέση που κατέλαβε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυναικείας Πάλης κορασίδων στην κατηγορία των 53 κιλών! Για να κατακτήσει τη θέση αυτή η Μαγδαληνή πέτυχε 3 νίκης επί αντιπάλων με πτώση. Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια Αττικής πριν λίγες ημέρες.

Δείγμα του χαρακτήρα της είναι το γεγονός ότι δεν τόνισε τη δική της προσπάθεια που καταβάλει στις προπονήσεις ως την αιτία της επιτυχίας της αλλά επισήμανε τη σημαντικότατη συμβολή της οικογένειάς της και των προπονητών της για την επιτυχία αυτή. Αξίζει επίσης να αναφερθεί, κατόπιν επιθυμίας της, και ο σύλλογος στον οποίο ανήκει και αυτός είναι ο ΓΑΣ Οι Ολύμπιοι Κατερίνης.

Συγχαρητήρια, Μαγδαληνή! Πάντα επιτυχίες στη ζωή σου σε όλους τους τομείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου