Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Ταύρος Ελάφου-Απόλλων Λιτοχώρου 2-2 Καλό ματς με χαμένες ευκαιρίες!

Πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη στην Έλαφο όπου ο τοπικός Ταύρος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Απόλλων Λιτοχώρου 2-2 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Η μπάλα τιμώρησε τον Ταύρο του Χρήστου Βελώνη, καθώς οι παίκτες του, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, θα μπορούσαν άνετα να πάρουν την πολυπόθητη νίκη (ημίχρονο 2-1), αν δε σπαταλούσαν τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν στο δεύτερο μέρος, ενώ είχαν και δοκάρι.
Πάντως, παρά την πίκρα τους για το άδικο αποτέλεσμα, ο στόχος της παραμονής είναι ορατός.

Ο νεανικός Απόλλων του Χρήστου Χασιώτη στάθηκε αρκετά καλά, είναι καλή ομάδα και ο βαθμός που απέσπασε είναι πολύτιμος στην προσπάθειά του για είσοδο στα play-off ανόδου.
Φάσεις και γκολ
Στο 24΄ ο Δημητρίου με διαγώνιο σουτ από θέση δεξιά και εντός περιοχής έδωσε το προβάδισμα στο σκορ για τον Απόλλωνα (0-1).
Στο 26΄ οι Μπούλς ισοφάρισαν σε 1-1 με πλασέ του Δημήτρη Παπαγιαννόπουλου σε διπλή του προσπάθεια, έπειτα από το γέμισμα-φάουλ που εκτέλεσε ο Γεωργαντάς Σ.
Στο 34΄ οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή του σκορ. Ο νεαρός και ταλαντούχος Λάζος Κοσμίδης  με εξαιρετικό σουτ πλασέ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 2-1 αξιοποιώντας την κάθετη πάσα του Παπαδόπουλου Κ.
Στο 40΄ μακρινό σουτ του Αντωνόπουλου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσιγκαρόπουλος.
Στο 68΄ ο Κωστίδης εκτέλεσε δυνατά πλάγιο άουτ, κεφαλιά πάσα του Σουρλόπουλου προς τον Κοσμίδη, ο τελευταίος όμως με νέα κεφαλιά από πλεονεκτική θέση αστόχησε.
Στο 76΄ από το κόρνερ Καραγκιοζίδη, η κοντινή κεφαλιά του Μποστανίτη Γ. βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσαρούχα.
Στο 77΄ ο Μαλλάς– περνώντας στον αγώνα ως αλλαγή- από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Στο 81΄ άλλη μια χαμένη κλασική ευκαιρία, αυτή τη φορά από τον Σουρλόπουλο ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ χωρίς όμως να νικήσει τον Τσαρούχα που μπλόκαρε τη μπάλα.

Άριστη η διαιτησία του κ.  Φώτη Πολυχρόνη με βοηθούς τους κ.κ.  Μηνούδη και Δημητριάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ταύρος Ελάφου (Χρήστος Βελώνης)
Τσιγκαρόπουλος, Παπαγιαννόπουλος Δ., Μποστανίτης Γ., Πασχόπουλος (86΄ Μαρκάτης), Λιανός, Γεωργαντάς Σ. (75΄ Καραγκιοζίδης), Μέϊα (80΄ Μπομπόλης), Παπαδόπουλος Κ., Κωστίδης (80΄ Χαραλαμπίδης), Κοσμίδης, Σουρλόπουλος.

Απόλλων Λιτοχώρου (Χρήστος Χασιώτης)
Τσαρούχας, Mrruku, Καλαμπάκας, Παπαδιαμαντής, Αδαμίδης, Μάνος, Κουκουνάρας (69΄ Στράου), Δημητρίου (46΄ Παπαϊωάννου), Αντωνόπουλος, Δαλαμήτρας, Σπυριδόπουλος (46΄ Μαλλάς).
Γρηγόρης Τσαπράνης
Πηγή: pamespor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου