Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Αναγέννηση Κολινδρού-Δόξα Μοσχοχωρίου 2-0 Με κορυφαίο τον Ορέστη Μπατσαρά!

Συνεχίζει ακάθεκτη προς τον τίτλο και την άνοδο στην Α΄κατηγορία η Αναγέννηση Κολινδρού. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας, ξεπέρασε και την Δόξα Μοσχοχωρίου κερδίζοντας την με σκορ 2-0, μετά απο καλή εμφάνιση και χαμένες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Κορυφαίος των νικητών ο Ορέστης Μπατσαράς που με δυο προσωπικές του ασίστ η Αναγέννηση πέτυχε τα γκολ με τα οποία έφτασε στο εντός έδρας τρίποντο.

Το πρώτο με τη συμπλήρωση 15 λεπτών παιχνιδιού και τον Μπατσαρά να στρώνει με το στήθος στον Παναγιωτίδη, που θα πιάσει δυνατό σουτ και θα νικήσει τον Σαλδή και το δεύτερο, όταν ο Μπατσαράς θα βγάλει στο 89΄μόνο του τον Τραούδα, με τον φορ της Κολινδρινής ομάδας να μην αστοχεί και να "κλειδώνει" τη νίκη για τα τσακάλια πετυχαίνοντας το 2-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τους Βασιλειάδη και Τσικλητάρη Β.

Αναγέννηση Κολινδρού: Ν. Τραούδας, Μπαντές (80΄Λακασάς), Γιαουτζής (60΄Γκουδάρας), Χρυσάφης, Μυσιούδης, Μποταΐτης (89΄Κουκούδας), Παναγιωτίδης, Μπουρανής (80΄Ορφανίδης), Μαντζουράκης, Τραούδας Α., Μπατσαράς

Δόξα Μοσχοχωρίου: Σαλδής, Ν. Γκουτζιάνας, Σιαπάνης, Μπανάσας, Βασιουρής, Σιαμάγκας, Κουματζιάς, Χολίδης (53΄Σουπιάδης), Ε. Κατσαντώνης, Γ. Γκουτζιάνας, Αθ. Κατσαντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου