Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας-Εθνικός Κατερίνης 2-0 Μεγάλη νίκη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο η Τραπεζούντα!


Παιχνίδι δύναμης και τρεξιμάτων στο γήπεδο της Ν. Τραπεζούντας, με τον τοπικό Εθνικό να κερδίζει τον συνονόματο του της Κατερίνης με σκορ 2-0. Το ευχάριστο είναι ότι όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν βγήκαν ...όρθιοι και κανένας υποβασταζόμενος απο τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια σημαντική για τη συνέχεια νίκη και να πιστοποιούν την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται στο τελευταίο διάστημα.

Ο Εθνικός Κατερίνης πάλεψε για τη νίκη και ξεδίπλωσε τις αγωνιστικές αρετές του στον αγωνιστικό χώρο, αποδεικνύοντας ότι δίκαια βρίσκεται βαθμολογικά στην δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Σίγουρα το βαρύ γήπεδο, δεν ευνόησε την ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη, όπως και αυτή του Γιώργου Μπεκιάρη που αρέσκεται στο να βάζει την μπάλα κάτω και να παίζει ποδόσφαιρο.

Το 1-0 έγινε απο τον Παπαδόπουλο στο 33΄και μετά απο πολύ ωραία πάσα που το έβγαλε μέσα στην περιοχή του Αφατζάνη ο Λυκίδης. 

Η ομάδα της Κατερίνης πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο για το γκολ και έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με το δεκάλεπτο 74΄-84΄να είναι φωτιά και να ζητάει το γκολ της ισοφάρισης.


 Στο 80΄οι παίκτες του Γιάννη Κωνσταντινίδη διαμαρτυρήθηκαν έντονα για γκολ που τους ακυρώθηκε, όταν ο Δελίδης έβγαλε σέντρα απο δεξιά, ο Ευθυμιάδης απέκρουσε με την μπάλα να φτάνει στον Δελαβαρίδη και να πετυχαίνει γκολ το οποίο ακυρώθηκε ώς οφσάιντ, αφού η 1η βοηθός Φωτιάδου, σήκωσε το σημαιάκι της υποδεικνύοντας  τον επιθετικό του Εθνικού Κατερίνης εκτεθειμένο. 

Αφού ο Εθνικός Κατερίνης δεν πέτυχε το 1-1, οι γηπεδούχοι καθάρισαν το παιχνίδι στο 85΄, όταν ο έμπειρος Εφραιμίδης εκμεταλλεύτηκε αμυντικό λάθος, επιχείρησε δυνατή σέντρα-σουτ μέσα στην περιοχή του Αφατζάνη, με την μπάλα να βρίσκει στα σώματα των αμυντικών και να καταλήγει στα δίχτυα. 

Διαιτητής ήταν ο Ντουράκογλου με βοηθούς τους Φωτιάδου και Κουκουβίτη.

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας (Γιώργος Μπεκιάρης): Ευθυμιάδης, Λαδένης (Τερζίδης Π.), Αδαμίδης, Αντωνιάδης, Μούκας, Χνούδας, Παπαδόπουλος, Χαρινός (Χατζηαργυρίου), Λυκίδης (Γκανάς), Εφραιμίδης, Σπυριδωνίδης (Τσικαδέρης)

Εθνικός Κατερίνης (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Αφατζάνης, Θεοδοσιάδης, Δήμος, Δελαβερίδης (82΄Τσελικας), Κουϊμτζίδης (60΄Δελίδης), Δήμος, Θωμαΐδης, Μυστρίδης Ρ., Μυστρίδης Χ. (70΄Φουντουκίδης), Μυστρίδης Ν., Γκουνταμάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου