Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Έχουμε τον Ανδρικόπουλο τον Βλάση που είναι 17 χρονών και οι περισσότεροι παίκτες μας είναι μικροί σε ηλικία!

Ο Βασίλης Ζήρνας μίλησε για την εμπλοκή του στον Αιγινιακό και για την προσπάθεια για παραμονή. Ο πρόεδρος του Αιγινιακού, Βασίλης Ζήρνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή AllAboutARIS On Air στον Libero 107,4Fm και μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη, αλλά και για την απόφασή του να εμπλακεί στην ομάδα της βόρειας Πιερίας.
Για το ματς με τον Άρη, που έληξε 1-4 υπέρ των Θεσσαλονικέων:
"Δεν ήμασταν καλοί σαν ομάδα. Δεν δείξαμε σε καμία περίπτωση το πρόσωπο που δείξαμε στην Πάτρα. Ξέραμε ότι θ' αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα, αλλά δεν ήμασταν σε καλή ημέρα".

Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έπαιξε με σκοπιμότητα:
"Είχαμε κάποιες φάσεις να μειώσουμε στο σκορ, αλλά όταν τρως 4 γκολ, τι να πεις. Ο Άρης είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας".

Πως του φάνηκε ο Άρης σαν σύνολο:
"Δεν τον βλέπω για πρώτη φορά τον Άρη. Μένω Θεσσαλονίκη και έχω την ευκαιρία να τον βλέπω. Κάνει πολύ κακή δουλειά φέτος. Πέρυσι είχε ονόματα και όχι ομάδα, φέτος δεν έχει ονόματα, αλλά η ομάδα είναι πιο δεμένη. Δεν τρώει εύκολα γκολ, είναι πολύ καλά δουλεμένη".

Για την Παναχαϊκή και τον ΟΦΗ που συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας:
"Για τον ΟΦΗ δεν έχω άποψη. Για την Παναχαϊκή, δεν ήταν σε καλή ημέρα στο μεταξύ μας ματς, είχε κάποιες εξάρσεις από κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έκανε καλό ματς και την κερδίσαμε απόλυτα δίκαια".

Για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Αιγινίου για την παραμονή:
"Είναι μια τετράδα αγώνων που αντιμετωπίζουμε τους 4 που διεκδικούν την άνοδο. Βγαίνει αυτή η τετράδα αγώνων και μετά έρχονται τα παιχνίδια που είναι με τους αντιπάλους μας, που είναι διεκδικητές της παραμονής".

Για το πώς πήρε την απόφαση να εμπλακεί στα διοικητικά μίας ομάδας της Football League:
"Με δύο φίλους επιχειρηματίες από την Γερμανία είχαμε σκοπό να μπούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει ταλέντο, ξέρουμε ότι μια ζωή η Ελλάδα βγάζει ταλέντα, γι’ αυτό και στις μικρές εθνικές διακρινόμαστε. Εμείς είχαμε σκοπό να βγάζουμε ταλέντα. Στο Αιγίνιο μπήκαμε από γεωγραφικής άποψης, πρώτον, διότι είναι μία πόλη ανάμεσα σε Κατερίνη, Βέροια, Θεσσαλονίκη, που είναι ποδοσφαιρομάνες. Δεύτερον ήταν μία Π.Α.Ε. με λίγα χρέη και αδειοδότηση που είναι πολύ σημαντικό. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε ταλέντα. Έχουμε τον Ανδρικόπουλο τον Βλάση που είναι 17 χρονών και οι περισσότεροι παίκτες μας είναι μικροί σε ηλικία".

Για το γεγονός ότι ομάδες σαν τον Αιγινιακό πρέπει να "παράγουν" ποδοσφαιριστές:
"Ο Αιγινιακός έβγαλε τον Κιβρακίδη που είναι αρχηγός στον Ατρόμητο και ο δεύτερος είναι ο Πασαλίδης που παίζει στον Αστέρα Τρίπολης και θα πάει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Είναι μεγάλη υπόθεση η ομάδα που έχεις να βγάζει ποδοσφαιριστές".
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου