Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Απόλλων Ράχης-Εθνικός Ν. Τραπεζούντας 1-2 Με δυο γκολ του Γιάννη Παπαδόπουλου!

Μια σημαντική εκτός έδρας νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Εθνικός Ν. Τραπεζούντας, που πήρε τρεις πολύτιμους για τη συνέχεια βαθμούς στο γήπεδο του Λόφου, απο τον Απόλλωνα της Ράχης. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν νωρίς και μάλιστα στο δεκάλεπτο προηγούνταν με 0-2.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 χωρίς όμως να καταφέρουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Έτσι έμεινε αυτό το σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα, με την ομάδα του Γιώργου Μπεκιάρη να παίρνει ένα ακόμη τρίποντο στα τελευταία παιχνίδια της και να παραμένει σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Στο 5΄και το 9΄ο Γιάννης Παπαδόπουλος έκανε ...αυτό που ξέρει καλά, βάζοντας τον Εθνικό σε θέση οδηγού στο παιχνίδι και μείωσε ο Καρακούσης στο 70΄για τον Απόλλωνα.

Διαιτητής ο Ασλανίδης με βοηθούς τους Βρούζο και Μαυρόπουλο

Απόλλων Ράχης: Φωτίου, Μπαλαούρας, Χατζηβασιλείου, Μπίνιας, Ζησόπουλος, Τακούλας, Ντούρος (Κατσαμάγκας Δ.), Κατής, Καρακούσης, Σιώκας, Ίτσιος.

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας: Ευθυμιάδης, Τερζίδης, Χαρινός, Μούκας, Αντωνιάδης, Χνούδας, Παπαδόπουλος, Γκανάς, Λυκίδης (λ.τ. 61΄Τσικαδέρης-82΄ Τουλίκας), Χατζηαργυρίου (70΄Εφραιμίδης), Σπυριδωνίδης (57΄Λαδένης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου