Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Πιερικός-Αγροτικός Αστέρας 1-0 Ο Κραγιόπουλος το χρυσό γκολ της νίκης!

Με ένα γκολ που πέτυχε ο για μια ακόμη φορά εκ των κορυφαίων του Πιερικού Κραγιόπουλος στο 6ο λεπτο, ο Πιερικός του Λεωνίδα Μπίλη πήρε πολύ σημαντική για τη συνέχεια νίκη, κερδίζοντας τον Αγροτικό Αστέρα στην Κατερίνη με 1-0.

Οι Κατερινιώτες θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους αλλά ο Γκουντρουμπής έχασε πέναλτι πρίν κλείσει το 1ο μέρος για να παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος το σκορ στο φτωχό αλλά ουσιαστικό 1-0.
Στις καθυστερήσεις παραλίγο να παγώσει το Α΄ΔΑΚ,όταν ο Αγροτικός Αστέρας, είχε δοκάρι με τον Χειρίτραντα!

Σε λίγο περισσότερα...

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Κατσιαμήτας (68’ Καραγκούνης), Κραγιόπουλος (90+1’ Μτσεντλισβίλι), Κανταρτζής, Χατζηδίμπας, Ηλιάδης, Λαζαρίδης, Κωστίκος, Γκουντρουμπής (58’ Παλιάτσιος), Κτιστόπουλος, Σαμανίδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Κάμπας, Ζώτος, Ζουλούμης (75’ Ιωαννίδης), Χατζόγλου, Μήτογλου (83’ Πιστόπουλος), Ντουνιάς, Καπρέτσος, Χρήστου (75’ Αποστολίδης), Μαντζίρης, Αθανασιάδης, Ατζαμιδάκης (57’ Χειρίτραντας).

2 σχόλια:

  1. Η σωστή δημοσιογραφία είναι αυτή που είναι αντικειμενική.Δηλαδή γράφω ότι βλέπω.
    Ο Αγροτικός είχε
    Τρία δοκάρια,4 κλασικές ευκαιρίες για γκόλ ένα αμφισβητούμενο πέναλτι,και μια κακή διαιτησία εις βάρος του.
    Προκαλώ οποιοδήποτε να αναιρέσει τα γραφόμενα μου.
    Προκαλώ να ανέβουν τα στιγμιότυπα του αγώνα που ενώ υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη από τοπικό σταθμό μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί
    Μόνο το χαμένο πέναλτι και οι δηλώσεις ανέβηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα γνωρίζω και τα σέβομαι αυτά που λέτε γι αυτό και δεν αναφέρω τίποτε περισσότερο απο αυτά για τα οποία πληροφορήθηκα. Επειδή ακριβώς δεν ήμουν στο γήπεδο άρα το "γράφω ότι βλέπω δεν ισχύει". Το παρόν θα ολοκληρωθεί όταν διασταυρώσω τις πληροφορίες μου...
      Όσο για το βίντεο που λέτε, ειλικρινά εκτός απο αυτά που τραβάμε εμείς σαν Pieriasport, δεν γνωρίζω, ούτε είμαι υπεύθυνος για κανέναν άλλο.
      Για το Pieriasport
      Μπάμπης Πεΐδης

      Διαγραφή