Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Ατρόμητος Κατερίνης – Μακεδόνες Πιερίων 1-0 Τρίποντο παραμονής για τους Κατερινιώτες!

Μεγάλη νίκη πέτυχε στον Μυλαύλακο ο Ατρόμητος Κατερίνης επί των Μακεδόνων Πιερίων με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Το παιχνίδι που είχε τεράστια βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες, ήταν κακό ποιοτικά με δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Ατρόμητο απλά πιο κινητικό και ουσιαστικό να παίρνει το πολυπόθητο τρίποντο με το τέρμα που σημείωσε ο Γιώργος Τσιρακίδης λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους.

Ο αγωνιστικός χώρος  ήταν βαρύς γι’αυτό και επηρέασε αρνητικά τις φιλότιμες προσπάθειες όλων των παικτών, ειδικά στην επανάληψη, όπου η εικόνα της ροής του παιχνιδιού δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του.

Έτσι ο Ατρόμητος πανηγύρισε τη νίκη οξυγόνο που τον φέρνει μια ανάσα από την παραμονή του στην κατηγορία, καθώς ισοβαθμεί με έξι ομάδες στην κατάταξη με 26 βαθμούς, ενώ άπαντες στο στρατόπεδό του είναι αισιόδοξοι.

Οι Μακεδόνες από την πλευρά τους στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος δεν τα κατάφεραν, και θα διεκδικήσουν στα εναπομείναντα ματς τα τρίποντα που θα είναι καθοριστικά για τον στόχο που έχουν θέση.

Αγωνίστηκαν δε, με παίκτη λιγότερο μετά το 80΄ λόγο τραυματισμού του Ελευθεριάδη (είχαν γίνει νωρίτερα και οι τέσσερις αλλαγές).

Οι λιγοστές φάσεις και το γκολ

Στο 26΄ ο Χασιάκης επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Χειμώνα άουτ.

Στο 38΄ σουτ του Σατσίδη από καλή θέση, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Στο 40΄ από την εκτέλεση κόρνερ του Ζωγράφου και την αδράνεια των αμυντικών, ο Γιώργος Τσιρακίδης με σουτ πλασέ έγραψε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στα τελευταία λεπτά ο Γκολέμας σε δύο περιπτώσεις στάθηκε άτυχος καθώς δεν βρήκε στόχο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Γιαμούζης με βοηθούς τον κ.  Μηνούδη και την κα.  Κορινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ατρόμητος Κατερίνης (Χάρης Ιωαννίδης)
Χειμώνας, Μαντζαρίδης, Τάκος, Μπλιώνας, Παπείρας, Ναβροζίδης (72΄ Παπαδημητρίου), Λάμο (85΄ Ιακωβίδης). Τσιρακίδης, Σατσίδης, Ζωγράφος, Καραγκούνης (62΄ Γεωργακόπουλος).

Μακεδόνες Πιερίων (Βαλάντης Γιαγκόζογλου)
Μακρής (17΄ Σιούντας), Κουτλουμπάσης (57΄ λ.τ. Κόκκαλης), Γκόλιας, Μαυρόπουλος, Μπιτόπουλος (46΄ Ζάχος), Παγωνίδης, Βασιουρής Δ. (46΄ Σιδέρης Γ.), Χασιάκης, Γκολέμας, Ελευθεριάδης, Χρυσόπουλος.
Γρηγόρης Τσαπράνης
Πηγή: pamespor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου