Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Άρχισαν τα όργανα στη Football League! Πλάκωσαν τους παράγοντες στο Αίγιο-Σε αποσύνθεση η Βέροια!

Οριακά είναι εδώ και μέρες τα πράγματα στον Παναιγιάλειο… Η ομάδα αγωνιστικά πάει από το κακό στο χειρότερο (το 0-4 από τον ΑΟΧ-Κισσακιμό τα λέει όλα) και οι παίκτες έως τώρα παραμένουν απλήρωτοι έχοντας πάρει μόνο υποσχέσεις από τη νέα διοίκηση. Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής (26/1) οι οπαδοί της «Μαύρης Θύελλας» πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.
Αρκετοί φίλαθλοι των «μαλανόλευκων» πήγαν στα γραφεία της ομάδας και ζήτησαν εξηγήσεις από τα νέα αφεντικά της ΠΑΕ… Είναι γεγονός, ότι η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη από την αρχή και οι διαθέσεις του κόσμου ήταν άγριες, αφού τα 24ωρα φεύγουν χωρίς να βελτιώνεται κάτι…

Από τη διοίκηση ο Δήμος Κασκαντίρης και αρκετά αργότερα οι Γιώργος Γκάμαρης και Κωνσταντίνος Κοτσάτος, αλλά και ο προπονητής Πέτρος Δημητρίου επιχείρησαν να ηρεμίσουν το πλήθος, που δεν έκρυβε την οργή του…

Κουβέντα στην κουβέντα, ωστόσο, η κατάσταση κάποια στιγμή ξέφυγε και έγινε… χαμός με συνέπεια να πέσουν και ψιλές.

Πριν τα πράγματα ξεφύγουν, οι πληροφορίες του a-sports.gr αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων ο Π. Δημητρίου έλεγε στους συγκεντρωμένους ότι: «Θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές. Εγώ είμαι οπαδός, σας το θυμίζω. Μη μου λέτε άλλα εμένα, εγώ θα φύγω. Αν θέλετε, θα μιλήσω και με νούμερα…».

Ενώ ο άνθρωπος του Αιγύπτιου και νυν γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Σπύρος Λάμπρου,  είπε: «Σας είπα ότι ασχολούνται με real estate. Ο Παναιγιάλειος είναι μεγάλη ομάδα. Είναι διατεθειμένοι να βάλουν 40-50.000 ευρώ σε πρώτη φάση. Αυτά είναι τα πραγματικά, όχι οράματα. Τα λεφτά υπάρχουν. Με τον ΟΦΗ κάτι είδα αλλά όχι αυτό που περίμενα. Με τον Κισσαμικό χάλια».

Να σημειωθεί ότι στα γραφεία ήταν και ορισμένοι παίκτες του Παναιγιάλειου για να μάθουν τι θα γίνει με τα δεδουλευμένα τους… Στον πανικό, που ακολούθησε, πάντως, κάποιοι δεν γλίτωσαν το μένος του κόσμου.
Πηγή : a-sports.gr

Σημάδια αποσύνθεσης (και) για τη Βέροια
Υπομονή μερικές ημέρες ακόμα είναι διατεθειμένος να κάνει ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στον πάγκο της Βέροιας, αντίπαλος του Άρη την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει λάβει κάποιες διαβεβαιώσεις από τους διοικούντες πως εντός των επόμενων ωρών θα ξεκινήσει εκ νέου η καταβολή χρημάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να επανέλθει η ομαλότητα και να μπορέσει η “Βασίλισσα” να πορευτεί με αξιοπρέπεια στο υπόλοιπο της σεζόν.

“Περιμένω την υλοποίηση των δεσμεύσεων. Θα κάνω υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα με την ελπίδα πως θα γίνουν κάποια πράγματα όπως πρέπει και να συνεχίσει κανονικά η ομάδα στο πρωτάθλημα” δηλώνει στη mikriliga.com ο Χαραλαμπίδης, ο οποίος έχει λάβει υπόσχεση και για μερικές μεταγραφές.

“Αυτή τη στιγμή, κάνουμε προπόνηση με 12-13 παίκτες. Υπάρχει διαβεβαίωση πως η ΠΑΕ θα εξασφαλίσει ενημερότητες και στη συνέχεια θα προχωρήσει στην απόκτηση 3-4 ποδοσφαιριστών. Υπάρχει, πλέον, ποσοτικό πρόβλημα. Και να σκεφτεί κανείς πως είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε πολύ καλή δουλειά με τα νεαρά παιδιά το καλοκαίρι, που είχε αναγνωριστεί από όλους…” προσθέτει με παράπονο ο Χαραλαμπίδης.
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου