Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Επέστρεψε στον Πιερικό ο Πάρης! Τρίποντο στη Χαλάστρα για να ξεφύγει απο την επικίνδυνη ζώνη!

Κρίσιμο βαθμολογικό απόγευμα για τον Πιερικό που "εκστρατεύει" στην γειτονική Χαλάστρα όπου αντιμετωπίζει τον ουραγό Καμπανιακό. Ο Καμπανιακός έχει 7(επτά) μόλις βαθμούς στο ενεργητικό του σε 18 αγώνες και φαντάζει σαν ο ποιό εύκολος αντίπαλος στον 2ο όμιλο χωρίς όμως αυτό να δίνει το δικαίωμα στους παίκτες του Πιερικού να τον υποτιμήσουν, γιατί αν συμβεί αυτό τότε μπορεί να έχουμε απρόοπτες εξελίξεις.

Δεν χρειάζεται άγχος απο πλευράς παικτών μιας και ακόμη το πρωτάθλημα έχει πολλά παιχνίδια και ο στόχος της παραμονής είναι ορατός και εφικτός.
H ομάδα δεν έχει προβλήματα απουσιών και όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Τον Πιερικό σήμερα θα τον στηρίξουν πολλοί φίλαθλοι που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό, ώστε να βοηθήσουν την ιστορική ομάδα της Κατερίνης να πάρει το τρίποντο και να περάσει πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει η κα. Τσιοφλίκη Ανδρομάχη (ΕΠΣ Λάρισας) με βοηθούς τους κ.κ  Καραγιάννη, Στάϊκο (ΕΠΣ Λάρισας).


Τον φορ Παρασκευά (Πάρη) Παλιάτσιο απέκτησε ο Πιερικός
Σήμερα θα εκδοθεί το δελτίο του φορ Παρασκευά (Πάρη) Παλιάτσιου που "επιστρέφει" στην Κατερίνη.

Ο Παλιάτσιος έχει γεννηθεί το 1994, κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, έχει ύψος 1.85 και στο φετινό πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε με τη Χαλκίδα, αλλά είχε λίγες συμμετοχές χωρίς να σκοράρει.

Στα 19 του αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Γ' Εθνική με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, με τον οποίον είχε 25 συμμετοχές και 5 γκολ, κάτι που κίνησε το ενδιαφέρον του Πιερικού, που ήταν τότε στη Football League, και τον απέκτησε την επόμενη χρονιά, με τον υψηλόσωμο επιθετικό να παίζει 22 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και να πετυχαίνει ένα τέρμα.
Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στην πρώτη του ομάδα για ένα εξάμηνο (10 αγώνες/1 γκολ), ενώ το δεύτερο μεταπήδησε στα Χανιά της Β’ Εθνικής, έχοντας 14 παιχνίδια και 1 γκολ.
Την περσινή χρονιά είχε δύο συμμετοχές στον Πανελευσινιακό, ενώ φέτος (καλοκαίρι 2017) ξεκίνησε, όπως σημειώσαμε, στη Χαλκίδα.

Η Βαθμολογία
(18η αγωνιστική)
1.Άρης Παλαιοχωρίου        38
2.Ηρακλής                  37
3.Αλμωπός Αριδαίας         29
4.Μακεδονικός              28
5.ΦΑΣ Νάουσα               26
6.Αγροτικός Αστέρας        25
7.Εδεσσαϊκός               24
8.ΑΠΕ Λαγκαδά              24
.............................
9.Πιερικός                 23
10.ΑΟ Καρδίας              23
11.Μέγας Αλεξ.Τρικάλων     19
12.Φίλιππος Αλεξάνδρειας   16
13.ΑΕ Καρίτσας             15
14.Κιλκισιακός             12
15.Καμπανιακός              7
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου