Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Χρήστος Καρτσαμπάς: Με αυτή τη διοίκηση θα έμενα ξανά!

Για την παρουσία του στη Νίκη Βόλου και την εικόνα της ομάδας μίλησε ο Χρήστος Καρτσαμπάς.
Ο κεντρικός αμυντικός των «κυανολεύκων», με συνέντευξή του στο «Blue Heart Fm», αναφέρθηκε στις συνθήκες που βρήκε στο σύλλογο, στην αγωνιστική εικόνα του ίδιου και της ομάδας, αλλά και στον αδερφό του, που αποκτήθηκε επίσημα και θα είναι συμπαίκτες.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τις συνθήκες που έχει συναντήσει φέτος στη Νίκη:
«Εγώ ήμουν ο τελευταίος που ήρθα στην ομάδα, μία εβδομάδα περίπου πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η Νίκη, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία, έχει φοβερή οργάνωση. Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάζομαι εδώ είναι πολύ καλοί και τρομεροί χαρακτήρες. Σε σχέση με τις άλλες ομάδες που αγωνίστηκα στο παρελθόν, τολμώ να πω ότι ίσως η Νίκη έχει την καλύτερη οργάνωση που έχω συναντήσει. Έχει το Πανθεσσαλικό, μας παρέχει ρούχα, φαγητό, κάνουμε πολύ καλή προπόνηση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για το γεγονός ότι η Νίκη δεν πάει καλά αγωνιστικά:
«Πολλά από τα στραβά αποτελέσματά μας οφείλονται στο κλίμα της ομάδας. Δεν είχαμε δεθεί τόσο καλά στην αρχή, δεν ήμασταν τόσο “ομάδα”, δε γνωριζόμασταν καλά. Ίσως αυτό μας επηρέασε κάπως στα πρώτα ματς και είχαμε την απώλεια τόσων βαθμών, με ομάδες που δεν ήταν ποιοτικά καλύτερες από εμάς. Μας απέσπασαν βαθμούς, γιατί απλά ήταν πιο “ομάδες”, ήταν πιο δεμένες».

Για την προσωπική αγωνιστική του βελτίωση από την αρχή της χρονιάς ως τώρα:
«Για μένα, προσωπικά, θεωρώ ότι το κακό ξεκίνημά μου οφείλεται στο γεγονός ότι το καλοκαίρι δεν έκανα προετοιμασία. Ήρθα στην ομάδα μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Δε γνώριζα κανέναν εδώ, ούτε παίκτες, ούτε προπονητές. Με επηρέασε αυτό τον πρώτο μου καιρό εδώ. Μετά από τρεις μήνες που πέρασαν, νιώθω πολύ καλύτερα. Στο ποδόσφαιρο, αυτά τα πράγματα παίζουν μεγάλο ρόλο».

Για τον αδερφό του, Αλέξανδρο, ο οποίος είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή της Νίκης:
«Ο Αλέξανδρος δεν έχει αγωνιστεί σε παραπάνω κατηγορία από τη Γ' Εθνική. Είναι ένα παιδί που ως χαρακτήρας είναι πολύ καλό. Ως ποδοσφαιριστής είναι αμυντικό χαφ κι εξτρέμ, έχει αρκετά καλή τεχνική και πολλά προσόντα. Έχει ύψος 1,88, είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι. Θα τον δούμε όλοι μέσα στο γήπεδο».

Για το ποιες ομάδες του έκαναν περισσότερο εντύπωση στο πρωτάθλημα:
«Αρχικά, να μιλήσω για τη δική μας ομάδα. Έχουμε αδικήσει πολύ τον εαυτό μας, θα μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Στη συνέχεια, έχω να πω πως ο ΝΠΣ έχει μία πολύ καλή ομάδα. Έχει διαφορά από όλες τις άλλες ομάδες της κατηγορίας. Έχει πάρει πολύ καλούς παίκτες, έχει ξοδέψει πολλά χρήματα. Το λένε και τα αποτελέσματα. Μετά, η Θήβα έχει καλή ομάδα, ο Αλμυρός μου άρεσε και τα Σέλλανα διαθέτουν ένα αρκετά καλό σύνολο, η ομάδα που θα βρούμε απέναντί μας την Κυριακή. Αυτές ξεχώρισα περισσότερο. Κι ο Ολυμπιακός είναι καλός, ο Αστέρας Ιτέας δεν ξεκίνησε καλά, πήρε κάποια καλά αποτελέσματα στην πορεία κι έχει καλή ψυχολογία. Παίζει χωρίς άγχος και κερδίζει».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος με την επιλογή του να έρθει στη Γ' Εθνική για τη Νίκη:
«Νιώθω πολύ καλά εδώ. Μου αρέσει η πίεση που έχει αυτή η ομάδα, η φανέλα της που είναι βαριά. Μου αρέσει το γεγονός ότι ο κόσμος ασχολείται τόσο πολύ. Ακόμα και το γεγονός ότι μας "κράζει" μου αρέσει, με "τρελαίνει" σε μία ομάδα αυτό. Αυτή η δυναμική του κόσμου που έχει απαιτήσεις, με ικανοποιεί. Αν με ρωτάς, δε μετανιώνω με τίποτα για την επιλογή μου να έρθω στον Βόλο για τη Νίκη. Είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω».

Για το αν θα έμενε και του χρόνου στη Νίκη:
«Θα έμενα, ναι. Με αυτήν τη διοίκηση και το ίδιο σκεπτικό, θα έμενα. Υπάρχουν βλέψεις και στόχοι και θα ήθελα πολύ να είμαι από τους πρωτεργάτες αυτής της ομάδας, προκειμένου να γίνει κάτι καλό στο μέλλον. Οι διοικούντες της Νίκης είναι νικητές κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ να κερδίζω».
Πηγή: magnesiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου