Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΑΕ Καρίτσας: Έκλεισε Γκεβρέκη-Ετοιμάζει "βόμβα" με έμπειρο φορ!

Τον Αλέξανδρο Γκεβρέκη απέκτησε η ΑΕ Καρίτσας, θέλοντας να βοηθήσει τη θέση Νο 1 αφού εκτός απο τον έμπειρο Βασιλειάδη και τον νεαρό Μπαλάφα που καλύπτουν τα δοκάρια της ομάδας της Πιερίας, υπάρχει και ο επίσης νεαρός Τσιλεγκερίδης, ο οποίος όμως υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.
Κι αυτό δυσκολεύει λίγο την δουλειά του Μιχάλη Ζιώγα, που δε θέλει να ρισκάρει ή να "κάψει" τον νεαρό και λόγω απειρίας ανέτοιμο Μπαλάφα σε περίπτωση ανάγκης για την ομάδα του.

Ο 24χρονος Γκεβρέκης ξεκίνησε τη χρονιά στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ παλιότερα έπαιξε σε Πιερικό, Βατανιακό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Απόλλωνα Λιτοχώρου και πέρυσι στον Ποσειδώνα Πόρων Πλαταμώνα Παντελεήμονα.

Στα μεταγραφικά της Καριτσιώτικης ομάδας, υπάρχει καθημερινή προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι ενέργειες, ώστε όσο το δυνατόν συντομότερα να κλείσουν οι παίκτες που στοχοποιήθηκαν απο τεχνικό τιμ και διοίκηση. Έχει συμφωνήσει ήδη και εμπειρότατος φορ, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και αφού πρώτα δώσει το τελικό οκ η ομάδα του, υπογράφοντας την ελευθέρας του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου