Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Πλησιάζει στη ζώνη σωτηρίας η ΑΕ Καρίτσας που υποδέχεται την Τετάρτη τον Εδεσσαϊκό!

H Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εκτός έδρας το Φίλιππο Αλεξάνδρειας στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, παρά τις σημαντικές απουσίες ( Κυρτέγος, Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Μπέης), αγωνίστηκε με πάθος και δύναμη σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Από το 1ο ημίχρονο η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ. Στο 2ο ημίχρονο η Α.Ε. Καρίτσας συνέχισε να πιέζει, προηγήθηκε στο 70, όταν μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Μαυρίδη, ο τερματοφύλακας του Φίλιππου απέκρουσε ασθενώς και ο επερχόμενος Ταρασιάδης έγραψε το 0-1.
Στη συνέχεια η ομάδα μας είχε δοκάρι με τον Μαυρίδη και άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα γκολ. Το 0-1 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα με την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο και να πλησιάζει προς τη ζώνη σωτηρίας.

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί την ομάδα του Φίλιππου Αλεξάνδρειας για τη φιλοξενία που μας παρείχε καθώς και τους φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν για ακόμη μια φορά σε εκτός έδρας αγώνα μας. Τους καλούμε να γεμίσουν το Δημοτικό Γήπεδο της Καρίτσας, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, στις 15.00, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εδεσσαικό.
                             
                                                                    Με εκτίμηση
                                               Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
                                                              της Α.Ε. Καρίτσας   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου