Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Κατεβαίνουν Λεωφόρο οι δικοί μας? Δίνει Μυστακίδη-Κωνσταντινίδη ο ΠΑΟΚ σε Παναθηναϊκό?

Παρά τη μη πραγματοποίηση της μεταγραφής του Μολέντο, κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ θα κατηφορίσουν στην Λεωφόρο. Παρόλο που η μετακίνηση του Μολέντο στην Τούμπα δεν θα γίνει, κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ θα κατηφορίσουν στην Λεωφόρο. Ο Μυστακίδης ενημερώθηκε και άρχισε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, έχοντας ξεκάθαρη στάση ότι προτεραιότητά του είναι ο ΠΑΟΚ, τονίζοντας, ωστόσο, ότι θέλει να παίζει.

Στους ασπρόμαυρους τώρα δύσκολα θα βρει πολύ χρόνο συμμετοχής, τον οποίο, όμως, μπορούν να του δώσουν οι πράσινοι, μετά την επτάμηνη απραξία του. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, βέβαια, έχουν ξεκαθαρίσει ότι το καλοκαίρι τον θέλουν πίσω.

Οσον αφορά τον Κωνσταντινίδη, δεν υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου και ψάχνει, επίσης, χρόνο συμμετοχής. Ο νεαρός μπακ προχωρά τις επαφές με τον Παναθηναϊκό και αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα μπει ποσοστό μεταπώλησης στη συμφωνία.

 Σχετικά με την περίπτωση του Κάτσε, ενώ φαινόταν σίγουρο ότι θα συνεχίσει στους πράσινους, μετά το "ναυάγιο" με Μολέντο έχουν προκύψει και άλλες περιπτώσεις τις οποίες και εξετάζει. Λογικά μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχει πάρει την οριστική του απόφαση για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου