Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Στέργιος Τόκας: Κανονικά η αγωνιστική-Θέλουμε αλλά δεν μπορούμε !

Με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιο Τόκα επικοινώνησε το Pieriasport για το ενδεχόμενο να αναβληθούν τα παιχνίδια της τοπικής μας Ένωσης την ερχόμενη Κυριακή, λόγω του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία.

Ο ισχυρός άντρας της ποδοσφαιρικής ένωσης της Πιερίας, τόνισε κατηγορηματικά ότι η ΕΠΣ Πιερίας θέλει να αναβάλει τα παιχνίδια αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί γιατί η αναβολή του προηγούμενου Σαββατοκύριακου σε συνάρτηση με το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης καθιστούν την διεξαγωγή των αγώνων επιβεβλημένη.

"Δε μπορούμε να αναβάλουμε για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή τα παιχνίδια"
είπε για να συμπληρώσει:
"Θέλουμε κι εμείς να μην γίνουν τα παιχνίδια την Κυριακή και να πάμε στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη αλλά αυτό είναι αδύνατον να συμβεί γιατί θα πρέπει να βάλουμε παιχνίδια σε εμβόλιμη αγωνιστική κάποια Τετάρτη.
Την ερχόμενη έχουμε το κύπελλο και εκτός αυτού, οι ομάδες έχουν πρόβλημα με τις Τετάρτες αφού οι παίκτες είναι ερασιτέχνες και θέλουν να πάνε στις δουλειές τους και στις σχολές τους."

Να σημειωθεί ότι υπήρχε αγωνία απο ποδοσφαιριστές και παράγοντες ομάδων, οι οποίοι εξέφρασαν ανοιχτά την αντίθεση τους για δεύτερη συνεχόμενη αναβολή στους αγώνες πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου