Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Δικαιώθηκε απο το ΑΣΕΑΔ ο διεθνής Κατερινιώτης διαιτητής Πέτρος Παπαπέτρου!

Οι Σπύρος Γκόντας,Γιάννης Φούφης, Ηλίας Κορομηλάς και Πέτρος Παπαπέτρου δικαιώθηκαν στις προσφυγές κατά της ΕΟΚ και της ΚΕΔ από το ΑΣΕΑΔ. Τι σημαίνει αυτό για την επιστροφή τους στη Stoiximan.gr Basket League. Οι τέσσερις διαιτητές είχαν τιμωρηθεί με πειθαρχική ποινή αποκλεισμού για 60 μέρες από την ΚΕΔ, την ώρα που έμεναν σταθερά εκτός ορισμών για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας από την αρχή της σεζόν.

Οι Σπύρος Γκόντας, Γιάννης Φούφης, Ηλίας Κορομηλάς και Πέτρος Παπαπέτρου δεν άφησαν έτσι την υπόθεση και την... κυνήγησαν, με το ΑΣΕΑΔ να τους δικαιώνει τόσο στην προσφυγή τους εναντίον της ΚΕΔ, όσο και σε αυτή εναντίον της ΕΟΚ, εξαιτίας του παράνομου αποκλεισμού τους από τα ελληνικά παρκέ, λόγω της επιλογής τους να μείνουν την Euroleague και να μην δηλώσουν διαθέσιμοι για τις διοργανώσεις της FIBA.

Φυσικά, η απόφαση αυτή αλλάζει εντελώς τους συσχετισμούς στην υπόθεση, καθώς οι τέσσερις έμπειροι διαιτητές αναμένουν την επιστροφή τους στα ελληνικά γήπεδα. Μάλιστα, οι Γκόντας, Φούφης, Κορομηλάς και Παπαπέτρου μοιάζουν διατεθειμένοι να προσφύγουν και στα πολιτικά δικαστήρια με όπλο την απόφαση του ΑΣΕΑΔ,

Μοιάζει πάντως δεδομένο πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει και άλλα... επεισόδια, καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να έχει την θέληση να υποχωρήσει.
Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου