Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Ανοιχτός ο δρόμος για τον χιονοδρομικό στο Ελατοχώρι! (φωτο)

Δήμος Κατερίνης: Καθημερινή μέριμνα για την ασφαλή πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου
ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
Έναν ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες - λάτρεις των χειμερινών σπορ, για τους απλούς θεατές, καθώς και για όλους όσοι θέλουν, να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους, με φόντο το λευκό τοπίο, συνιστά το  Χιονοδρομικό  Κέντρο Ελατοχωρίου.

Η Τεχνική υπηρεσία και γενικότερα όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης μεριμνούν καθημερινά με κάθε διαθέσιμο μέσο, για την ασφάλεια των πολιτών και την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, τόσο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου, στο ορειβατικό καταφύγιο της Άνω Μηλιάς, όσο και στο σύνολο των ορεινών περιοχών του Δήμου.


«Φροντίζουμε διαχρονικά,  η πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο, καθώς και  σε όλους τους μοναδικής ομορφιάς ορεινούς προορισμούς του Δήμου μας να γίνεται με ασφάλεια και οι δρόμοι να είναι πάντα καθαροί από χιόνια ή πάγο» τονίζει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος επισημαίνει: «Καλούμε και αυτό  το Σαββατοκύριακο, τους επισκέπτες, οι οποίοι  τιμούν κάθε χρόνο κατά χιλιάδες το Χιονοδρομικό Κέντρο, αλλά και όλους τους ορεινούς προορισμούς του Δήμου Κατερίνης, να προγραμματίσουν μία ακόμη εξόρμηση στο ξεχωριστό αυτό φυσικό τοπίο. Σίγουρα μία βόλτα στα πανύψηλα χιονισμένα έλατα και γενικότερα στις ομορφιές των Πιερίων θα τους αποζημιώσει».
Ειδικά σε ό,τι αφορά το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου, με παρέμβαση συνεργείων της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις - επέκτασης του χώρου στάθμευσης, γεγονός, που  διευκολύνει τους πολυάριθμους επισκέπτες και δημιουργεί άνετες συνθήκες πάρκινγκ.



Αξίζει να σημειωθεί, ότι, με συντονισμένες ενέργειες  ο Δήμος Κατερίνης, με το μηχανολογικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, παρεμβαίνει, όπου απαιτείται και τα προβλήματα, που τυχόν προκύπτουν από τις χιονοπτώσεις, αντιμετωπίζονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου